Efterår i haven med BAUHAUS

Kig ned i dit lokale BAUHAUS-havecenter i weekenden

Vi kickstarter efteråret med sjove aktiviteter for hele familien i vores havecentre i weekenden den 10. og 11. september. Her kan du fra kl. 12.00-15.00 begge dag opleve følgende:

 1. Lav din egen æblemost
  Medbring dine egne æbler og flasker og vær med til at presse de skønne, gyldne dråber selv.
  Tip: Har du ikke haven fuld af bugnende æbletræer, kan du sagtens købe et par poser æbler og tage med. Alt afhængig af sort og størrelse på æblerne, vil 4-5 kilo æbler give ca. to liter saft. Du kan benytte både plastflasker og glasflasker med patent- eller skruelåg til formålet.

 2. Lav en flot sammenplantning i efterårets farvenuancer
  Ved køb af krukker og blomster kan du få hjælp til at lave en flot efterårssammenplantning. Vi giver jord / leca-sten, så din sammenplantning får et godt dræn.
  Tip: Planterne vokser ikke så meget om efteråret, så du kan med fordel plante tæt, hvis du kombinerer forskellige planter i samme krukke. På den måde opnår du et flot resultat med det samme.

 3. Demo af kompostkværn
  Vi viser, hvordan du nemt gør kål på bunkerne af blade, kviste og grene, så du både får mere plads i haven og får et fabelagtigt tilskud til kompostbunken.
  Tip: Overvej om du helst vil have grov flis til bunddække eller fin flis til kompost. Det har nemlig betydning for hvilken maskine, du skal vælge.

Vi glæder os til at se dig i dit lokale BAUHAUS-havecenter.