Loading

Montageservice

Montageservice

BAUHAUS Montageservice tilbyder dig som kunde, montering og installering af udvalgte produkter, som du har købt i BAUHAUS. Du vælger selv produkterne i varehuset, og får dem monteret til en fast pris af en lokal håndværker. 

Du får en fast kontaktperson hos BAUHAUS og skal ikke selv indgå aftale og indhente tilbud fra håndværker. Når montagen er udført afregner BAUHAUS med håndværkeren og fremsender en slutfaktura til dig, på den i forvejen aftalte faste pris.  

Montageservice er også til Erhvervs- og Offentlige kunder. Det betyder, at du kun behøver handle ét sted. Vi står for kontakt til og koordinering af håndværkere, så du ikke selv skal bruge unødig tid på at kontakte håndværkere og indhente tilbud. Bemærk, Erhvervskunder får ikke yderligere rabat ved køb af Montageservice.

 

HVORDAN FUNGERER MONTAGESERVICE?

BAUHAUS Montageservice tilbyder dig som kunde, montering og installering af de produkter du har indkøbt hos BAUHAUS, til en fast pris når du er i varehuset.

OBS. Montageservice er ikke omfattet af prisgaranti.

Læs mere her

 

HVILKE TJENESTER FINDES DER HOS MONTAGESERVICE?

Montageservice kan hjælpe dig med et stort antal af forskellige opgaver, både inden- og udenfor hjemmet. F.eks. kan du få tapetseret, lagt gulv, skiftet toilet, opsat redskabsskur etc.  

Læs mere her

 

HVOR KAN JEG BESTILLE MONTAGESERVICE?

Du kan bestille montering i varehusene når du handler eller på mail, ved at sende en forespørgsel på montageservice@bauhaus.dk. For mere information kan du kontakte en af vores sælgere i varehusene eller skrive til os på mail, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål og tilbud. Du er også velkommen til at kontakte vores servicecenter på tlf. +45 87 45 05 00.

Find dit varehus her 

 

KAN JEG BENYTTE MIG AF HÅNDVÆRKERFRADRAG?

Du kan benytte dig af håndværkerfradrag i forbindelse med visse Montageservice ydelser. Du skal blot være opmærksom på at håndværkerfradraget har ændret sig markant i 2016 og 2017. Fremover vll håndværkerfradraget være særligt fokuseret på grønne investeringer og renoveringer på boligen. Fradraget vil samtidigt blive hævet fra 15.000 til 18.000 kr.

Du kan læse meget mere om håndværkerfradraget her

Se SKAT's uddybende liste over ydelser dækket af håndværkerfradrag

Læs mere på SKAT's hjemmeside