Loading

Konkurrencebetingelser Draftbooster

Facebook konkurrencebetingelser

Ved at deltage i BAUHAUS’ konkurrence på Facebook har du mulighed for at vinde følgende præmie:

Draftbooster røgsuger t/skorsten trådløs adapter i enten sort eller rustfrit stål til en værdi af 3499.-. http://bit.ly/2dvGHed

Konkurrencen starter d. 2.10.2016 og slutter den 7.10.2016 kl. 09.00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side. Du deltager i konkurrencen ved at skrive "Draftbooster" i konkurrencens kommentarfelt. 

Der trækkes 1 vinder ved tilfældig lodtrækning d. 7.10.2016 kl. 09.00. Vinderen bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen. Navnet på vinderen vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrenceopslag, når konkurrencen er slut. 
Herefter har vinderen 1 uge til at svare via en privat besked på Facebook indeholdende navn, adresse, telefonnummer og lokale BAUHAUS varehus. Hvis fristen overskrides, trækkes en ny vinder.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag på BAUHAUS Danmark's Facebookside end konkurrenceopslaget ikke registeres som deltagelse i konkurrencen. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning.

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes du rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.