Loading

Vind billetter til pokalfinale mellem AGF-FC København

Vind billetter til pokalfinale mellem AGF-FC København

Facebook konkurrencebetingelser

Vind billetter til AGF - FC København pokalfinale i Telia Parken, torsdag d. 5. maj kl. 17.00.

Konkurrencen starter d. 28.4.2016 og slutter den 2.5.2016 kl. 09.00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side. Du deltager ved, at skrive hvem du gerne vil have med til kampen i konkurrencens kommentarfelt på BAUHAUS Danmark's Facebook side. 

Der trækkes i alt 5 vindere, som hver modtager 2 billetter til kampen. Vinderne bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen, og navnet på vinderne vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrence opslag, når konkurrencen er slut.
Herefter har vinderne 1 dag (svar senest tirsdag d. 3. maj) til, at svare via en privat besked på Facebook indeholdende navn, telefonnummer og e-mail. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag end det oprindelige konkurrence opslag på BAUHAUS Danmark's Facebook side ikke registeres som deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen administeres af BAUHAUS Danmark. 

For dem der ikke har en Facebook profil er det muligt, at deltage i denne konkurrence ved, at sende en e-mail til: konkurrence@bauhaus.dk. Kravet for deltagelse pr. e-mail er ligeså at skrive hvem man gerne vil inviterer med. E-mailen skal desuden også indeholde navn, telefonnr. og e-mail. Emnelinjen skal være: 'Pokalfinale'.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning.

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes de rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.