Loading

Del dit bedste grilltip - og vind en Minichef gasgrill!

Del dit bedste grilltip - og vind en Minichef gasgrill!

Facebook konkurrencebetingelser

Del dit bedste grilltip med os, og deltag i konkurrencen om at vinde en Minichef gasgrill fra Outdoorchef. Vi udlodder 5 stk. i alt til en værdi af 2299.- kr. pr. stk. 

Der trækkes i alt 5 vindere ved tilfældig lodtrækning. 

Konkurrencen starter d. 6.5.2016 og slutter den 17.5.2016 kl. 09.00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side. Du deltager i konkurrencen ved, at dele dit bedste grill tip med os i kommentarfeltet. 

Vinderne trækkes ved en tilfældig lodtrækning d. 17.5.2016 kl. 09.00. Vinderne bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen, og navnet på vinderne vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrence opslag, når konkurrencen er slut.
Herefter har vinderen 1 uge til, at svare via en privat besked på Facebook indeholdende navn, adresse, telefonnummer. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag end det oprindelige konkurrence opslag på BAUHAUS Danmark's Facebook side ikke registeres som deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen administeres af BAUHAUS Danmark. 

For dem der ikke har en Facebook profil er det muligt, at deltage i denne konkurrence ved, at sende en e-mail til: konkurrence@bauhaus.dk. Kravet for deltagelse pr. e-mail er ligeledes at dele sit bedste grilltip. E-mailen skal desuden også indeholde navn, adresse og telefonnr. Emnelinjen skal være: 'Grilltip konkurrence'.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning.

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes de rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.