Loading

Vind flot orkidé i skjuler med grønt

Vind flot orkidé i skjuler med grønt

Facebook konkurrencebetingelser

Hvilken dato er Mors dag i år? Hvis du kan give os den rigtige dato, så er du med i konkurrencen om en flot blomst til din mor:)

Vi trækker lod blandt alle der skriver den rigtige dato i konkurrencens kommentarfeltet på BAUHAUS Danmarks Facebook side senest onsdag d. 4. maj kl. 9.00. 

Præmien består af en stor hvid orkidé i glas skjuler med grønt pynt i bunden og lange grene øverst. Samlet er blomsten ca. 100 cm. høj, og den er naturligvis pakket flot ind. Præmien har en værdi af 600.-. 

Konkurrencen starter d. 1.5.2016 og slutter den 4.5.2016 kl. 09.00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side. Der trækkes en vinder ved tilfældig lodtrækning. Den heldige vinder kan gratis afhente blomsten i det lokale BAUHAUS varehus fra fredag d. 6. maj.

Vinderen trækkes ved en tilfældig lodtrækning d. 4.5.2016 kl. 09.00. Vinderen bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen, og navnet på vinderen vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrence opslag, når konkurrencen er slut.
Vinderen har 24 timer til at svare via en privat besked (svartid senst torsdag d. 5. maj kl. 9.00)  Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag end det oprindelige konkurrence opslag på BAUHAUS Danmark's Facebook side ikke registeres som deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen administeres af BAUHAUS Danmark. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning.

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes de rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.