Loading

Vis os din gamle plæneklipper, og deltag i konkurrencen om en ny!

Vis os din gamle plæneklipper, og deltag i konkurrencen om en ny!

Facebook konkurrencebetingelser

I forbindelse med vores BYT til NYT kampagne i alle varehuse, udlodder vi på vores Facebook side også muligheden for, at bytte den gamle plæneklipper til en ny! 

Du kan vinde en af følgende plæneklippere:
- Makita selvkørende plæneklipper, PLM4621N 4-takts 46 cm. 
http://bit.ly/1RXmyMt
- MTD plæneklipper, Smart 53 SPBS  http://bit.ly/1PT9TWj

Der trækkes en vinder af hver plæneklipper ved tilfældig lodtrækning. 

Konkurrencen starter d. 16.4.2016 og slutter den 20.4.2016 kl. 09.00. Deltagelse i konkurrencen foregår på BAUHAUS Danmark's Facebook side. Du deltager ved, at gå til konkurrencens kommentarfelt og uploade et billede af din gamle plæneklipper samt skrive hvilken af de to nye plæneklippere, som du gerne vil vinde. 

Der trækkes en vinder af hver plæneklipper ved en tilfældig lodtrækning d. 20.4.2016 kl. 09.00. Vinderne bliver kontaktet via et svar på kommentaren i konkurrencen, og navnet på vinderne vil desuden blive offentliggjort i samme konkurrence opslag, når konkurrencen er slut.
Herefter har vinderne 1 uge til, at svare via en privat besked på Facebook indeholdende navn, adresse, telefonnummer. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder.

Vi gør opmærksom på, at kommentarer på andre opslag end det oprindelige konkurrence opslag på BAUHAUS Danmark's Facebook side ikke registeres som deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen administeres af BAUHAUS Danmark. 

For dem der ikke er en Facebook profil er det muligt, at deltage i denne konkurrence ved, at sende en e-mail til: konkurrence@bauhaus.dk. Kravet for deltagelse pr. e-mail er at vedhæfte et billede af sin gamle plæneklipper, samt skrive hvilken af de to nye plæneklippere. som man gerne vil vinde. E-mailen skal desuden også indeholde navn, adresse og telefonnr. Emnelinjen skal være: 'BYT til NYT konkurrence'.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencen, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning.

BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd. Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Ved spørgsmål omkring konkurrencen bedes de rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk

 

Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med ovenstående konkurrencebetingelser.