Tegn dit drømme badeværelse

Lad kreativiteten få frit løb og design selv drømmebadeværelset. Den nye, nordisk inspirerede badserie Camargue Skärgaard fra Bauhaus gør det nemt at sammensætte et unikt og personligt badeværelse, som passer perfekt til din boligstil, behov og pladsforhold.

Det kan være både dyrt og tidskrævende at renovere badeværelset. Især hvis pladsforholdene stiller særlige krav til indretningen - som de ofte gør. Med den nye Camargue Skärgaard badserie fra Bauhaus behøver du ikke kaste dig ud i et større byggeprojekt for at få lidt forandring på badeværelset. Seriens mange kombinationsmuligheder gør det nemt at finde en løsning, som passer både din stil, pengepung og pladsforhold. Et praktisk og personligt badeværelse Med Camargue Skärgaard er du selv herre over sammensætningen af de mange elementer.

Med over 25.000 kombinationsmuligheder behøver du ikke bekymre dig om, om møblementet mon passer til din personlige stil. Her er noget for enhver smag. Kombinér eksempelvis et slankt højskab med en smart og praktisk spejlløsning til den lille lejlighed. Er badeværelset større, kan du tilføje ekstra brede skuffer og sideskabe, der giver godt med plads til alle i familien. Supplér med en sort glasvask eller en lav og elegant porcelænsvask. Så har du en løsning, der er både praktisk og personlig.

 

3D Tegneprogram

Flere end 25.000 kombinationsmuligheder kan tage pusten fra de fleste, men Carmargue har skabt et fantastisk tegne værktøj hvor du nemt kan opbygge dit badeværelse. Her er det kun din fantasi der sætter grænserne.

Følg linket og kom i gang med at tegne - 3D Tegne program