Loading
Stiga er kendt som et vigtigt brand i haveproduktionsbranchen. Brandet er på en gang innovativt og nytænkende, traditionsrigt og præget af mange års erfaring. En balancefordeling, der har fået os langt. Med afsæt i de høje kvalitetskrav, der er til havemaskiner i Norden, og en ambition om kun at tilbyde vores kunder det bedste, har Stiga udviklet mange banebrydende løsninger og avancerede teknikker.

Igennem hele produktudviklingsprocessen holder vi skarpt øje med, at hvert enkelt produkt lever op til vores vision om, at vores produkter skal være sikre, ergonomiske og tage højde for miljømæssige udfordringer. Siden Stiga blev grundlagt i 1934 af Stig Hjelmquist, har virksomheden været i rivende udvikling. I dag er Stiga en del af Europas største producent af haveprodukter, Global Garden Products. Global Garden Products er en sværvægter på markedet.

Med cirka 24 millioner forbrugere verden over, tillader vi os at påstå, at vi har en stor forståelse for vores kunders behov og ønsker. For bedst at kunne imødekomme disse, er vores sortiment af haveprodukter derfor både omfattende og nuanceret. Leder du efter alt fra traditionelle til specialiserede haveredskaber, vil du kunne finde det hos os. Ingen anden europæiske producent af havemaskiner har et bredere sortiment end Global Garden Products.