Luk

Alloc Highway 61 højtrykslaminatgulv mørkegrå 2,323 m²

Alloc Grand Avenue Highway 61 er et smukt, slidstærkt laminatgulv af højeste kvalitet. Gulvet udmærker sig bl.a. ved at give en autentisk følelse af ægte fliser med en flot naturtro struktur.

Gulvets overflade har en mørk, grålig stenstruktur, der giver rummet et elegant, stilrent udtryk. Med sin ekstremt høje slidstyrke kan gulvet med fordel anvendes til både bolig og erhverv. Det kan f.eks. monteres i køkkenet, stuen eller entréen i hjemmet eller på kontorer, i butikker og andre erhvervsmål.

Gulvet samles let med Allocs unikke aluminiumslåsesystem, der giver styrke og stabilitet. Systemet er det stærkeste på markedet og kan håndtere en belastning på op til 1200 kg pr. løbende meter.

Højtrykslaminatgulvets kernemateriale er AquaResist HDF, der reducerer fugtoptaget til et absolut minimum. Samtidig er kanterne imprægnerede, hvilket giver ekstra fugtbeskyttelse til gulvet.

Gulvets holdbarhed bekræftes af Allocs garanti, der er gældende i 10 år ved erhvervsbrug, mens der ved privatbrug er livstidsgaranti på gulvet.

Allocs Silent System dæmper trinlyden, og giver gulvet en naturlig klang, der gør det behageligt at være i rummet. Desuden er overfladen antistatisk og nem at vedligeholde.

Produktinformation:

  • Mål: 2410 x 241 x 12,3 mm (L x B X T)
  • Indhold pr. pakke: 2,323 m²
  • Serie: Grand Avenue
  • Farve: mørkegrå
  • Slidstyrke: AC6
  • Låsesystem: ALU Loc
Mere information
Varenummer 4408601A
Produkttype Højtrykslaminatgulve
Varemærke Alloc
Bredde 241 mm
Farve Grå
Garanti Livstid
Længde 2410 mm
Serie Grand Avenue
Tykkelse 12,3 mm
Du anmelder:Alloc Highway 61 højtrykslaminatgulv mørkegrå 2,323 m²
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.