Luk

Baser sandsæk med hank antracit 15 kg 2 stk.

To grå stofposer fra Baser med flere anvendelsesmuligheder til hver 15 kg sand.

Når sandsækkene fyldes med sand, kan du let og enkelt fastholde parasollen og tørrestativet, hvis der blæser en frisk vind, eller holde terrassedøren åben, så den ikke smækker i. Lige meget, hvad du vælger at anvende sækkene til derhjemme, kan de holde til både sne, regn og sol, årstid efter årstid.

De er nemlig udført i et slidstærkt polypropylen materiale, hvor stoffets fibre er gennemfarvet. Det betyder, at sækkene er modstandsdygtige overfor solens UV-stråler og mug, så sækkene kan forblive udenfor, selv under sommerens regnskyl.

Med til sækkene medfølger to plastposer, som lægges i poserne, inden de fyldes med sand. På den måde undgår man, at sandet bliver vådt og ulækkert.

Derudover er sækkene udstyret med hank, hvilket gør det lettere at flytte rundt på dem, og er der kommet en plet på dem kan de både tørres af med en våd klud eller maskinvaskes på 30°.

Produktinformation:

  • Mål: 74 x 24 cm (L x B)
  • Vægt: 2 x 15 kg
  • Materiale: polypropylen
  • Farve: antracitgrå
  • Antal: 2 stk.

Bemærk: sand til sækkene medfølger ikke. Det anbefales at bruge sandkasse- eller afretningssand, som kan købes her på BAUHAUS.dk eller i dit nærmeste BAUHAUS varehus.

 

Mere information
Varenummer 7002092A
Produkttype Tilbehør
Varemærke Baser
Farve Grå
Materiale Polypropylen
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.