BAUHAUS åbner ny stor drive-in i Tilst

Den 1. maj slår BAUHAUS i Tilst dørene op til en ny 4.000 m2 stor drive-in, hvor kunderne kan køre i bil direkte fra hylde til kasse. Med åbningen følger et større produktsortiment, hurtigere ekspedition og bedre service til private og professionelle.

Åbningen af den nye drive-in i Tilst skal gøre det endnu nemmere og mere effektivt at købe stort ind for både private og professionelle. De 4.000 m2 dækker over en ny og større trægård samt en havegård med alt til haven og terrassen. Ifølge varehuschefen i BAUHAUS i Tilst handler den nye satsning om at sikre kunderne nemmere adgang og bedre service.

”Med den nye drive-in vil kunderne få langt lettere adgang til mange af de større og grovere varer.

”I stedet for først at skulle håndtere varerne på vognen og så i bilen, kan man nu læsse direkte i bilen eller traileren og køre frem til kassen, hvor vores medarbejdere hjælper med at scanne varerne,” forklarer Thomas Bæk, der er varehuschef i BAUHAUS Tilst.

Effektiv ekspedition giver gladere kunder
Den nye drive-in henvender sig både til private og professionelle, og det er da også forventningen, at den nye servicefunktion vil tiltrække flere og gladere kunder.

”Vi forsøger hele tiden at finde områder, hvor vi kan optimere servicen og samtidig adskille os positivt fra konkurrenterne. Samtidig giver de mange kvadratmeter ekstra plads til at udvide sortimentet, så vi blandt andet kan tilbyde et større lager og trævarer i flere forskellige længder. Det giver kunderne en garanti for, at de ikke kører forgæves, når de handler hos os,” forklarer Thomas Bæk.

I havegården kan man læsse alt fra granitskærver og plantejord til havemøbler og hobbyudstyr, mens trægården vil byde på et bredere sortiment af blandt andet lægter, stolper, terrassebrædder og trævarer.

Flere fordele for private og professionelle
Hvis man ikke er så heldig at have en trailer, er der hjælp at hente hos BAUHAUS. For få måneder siden oprustede varehuset nemlig sin trailerudlejning, så det nu er gratis at låne flere forskellige typer af trailere, alt efter behovet. Derudover er det muligt at leje en varebil på timebasis, hvis hjemturen kræver ekstra kapacitet.

Den nye drive-in åbner Store Bededag fredag den 1. maj, og weekenden igennem byder varehuset på skarpe tilbud, kolde øl og varme pølser.

Fakta om BAUHAUS

  • BAUHAUS har været i Danmark siden 1988 og har 16 varehuse i Esbjerg, Glostrup, Roskilde, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Tilst, Vejle, Viby J og Aalborg.
  • Varehuset i Tilst var kædens fjerde varehus i Danmark og åbnede for omkring 25 år siden.
  • Åbningen af den nye drive-in finder sted Store Bededag den 1. maj 2015.