Indlæser

Cykeltilbehør

(33)
Hos BAUHAUS kan du finde et stort udvalg af cykeltilbehør. Vi har det rette udstyr til både dig og din cykel. Her på siden finder du bl.a. dæk og slanger, cykelholdere, udstyr til cyklen og produkter til vedligeholdelse af din cykel. Når du har..

1-32 af 33 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 33 produkter

Cykeltilbehør

Hos BAUHAUS kan du finde et stort udvalg af cykeltilbehør. Vi har det rette udstyr til både dig og din cykel. Her på siden finder du bl.a. dæk og slanger, cykelholdere, udstyr til cyklen og produkter til vedligeholdelse af din cykel.

Når du har det helt rigtige tilbehør til din cykel, så bliver cykelturen også lidt sjovere. Det kan i høj grad svare sig at investere i det rette udstyr, der passer til dine behov. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det cykeltilbehør som du har brug for.

 

Stort udvalg af cykeltilbehør

Med det rette cykeltilbehør kan du få det meste ud af din cykel. Hos BAUHAUS har vi samlet et udvalg af tilbehør, som du kan få glæde af både til hverdagen og til sport. Vi forhandler naturligvis også det nødvendige sikkerhedsudstyr som lygter, reflekser og cykelhjelme. 

Når du har fundet det tilbehør, som du mangler, så er det tilmed nødvendigt at have den rette opbevaring. BAUHAUS har lavet en guide til, hvordan du får mest glæde af dit cykelskur. Du kan læse vores guide om cykelskure her. Med en cykelholder i skuret, får du en nem og hurtig måde at parkere din cykel på.

Hvis du gerne vil være sikker på, at din cykel kan holde i så lang tid som muligt, så kræver det naturligvis en vis vedligeholdelse. Det behøver dog ikke at være svært at vedligeholde cyklen. BAUHAUS har det rette sortiment, som du kan bruge til vedligeholdelsen af din cykel. Se vores sortiment her. Med en god vedligeholdelse minimerer du nemlig slitage, og du forlænger cyklens levetid.

 

Er din cykel egentlig lovlig?

Er du sikker på, at din cykel er lovlig? Det er nemlig lovpligtigt at have det rette udstyr i orden på din cykel. På den måde udgør du ikke en fare for dig selv og dine medtrafikanter. Det kan være uoverskueligt at have styr på alle reglerne, men i dette afsnit giver vi dig et overblik over, hvad du skal kende til.

Først og fremmest er det nødvendigt med de rette cykellygter. Det er et lovkrav, at du både har forlygter og baglygter på din cykel, og de skal være monteret på din cykel - kun en lygte om benet er f.eks. ikke lovligt, men den kan bruges som et supplement. Derudover skal forlygterne lyse i gul, hvid eller blå lys, mens baglygterne udelukkende må lyse i rød.

Reflekser er i høj grad også vigtigt at have på din cykel, og de bidrager nemlig til din egen sikkerhed på vejen. Reflekserne på cyklen skal være godkendte efter de gældende lovkrav. Du kan finde godkendelsesmærket på reflekserne.

Det er faktisk et lovkrav, at du har en ringeklokke på cyklen. Ringeklokken skal have en klar tone, og den skal sidde på styret. Du må f.eks. ikke bruge et horn til at give lyd, for andre trafikanter skal have mulighed for at genkende lyden.

Bremser er naturligvis også et lovkrav, og din cykel skal have minimum to uafhængige bremsesystemer. Du skal nemlig kunne bremse cyklen uafhængig af hastighed og vejr.

Faktisk har du pligt til at anskaffe dig en cykellås og låse din cykel, hvis du forlader den i et længere stykke tid. Låsen skal være godkendt for, at forsikringen dækker i tilfælde af tyveri.

Hvis du har fundet ud af, at din cykel egentlig ikke er helt lovlig, så hjælper BAUHAUS dig naturligvis med præcis det cykeltilbehør, som du mangler, så du kan cykle uden bekymringer på de danske landeveje igen.

 

Køb dit cykeltilbehør online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette cykeltilbehør, som du har brug for, så er det let at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så har du nemlig alt det cykeltilbehør, som du mangler. Vi kan levere til både din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du foretrækker.

Alternativt har du også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af cykeltilbehør. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med yderligere information og rådgivning samt svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få det rette cykeltilbehør med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.