Indlæser

Cykelholdere

(14)
Hos BAUHAUS kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af cykelholdere og cykelstativer, som er produceret i galvaniseret stål. Vi har også et udvalg af cykelholdere til anhængertræk, så du kan montere din cykel på bilen. Hvis du vælger en cykelhold..

Viser 14 produkter

Cykelholdere

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af cykelholdere og cykelstativer, som er produceret i galvaniseret stål. Vi har også et udvalg af cykelholdere til anhængertræk, så du kan montere din cykel på bilen. Hvis du vælger en cykelholder til bilen, så har vi også et udvalg af lygtebomme, som du skal have bag på din bil.

Derudover finder du tilmed et udvalg af cykelkroge, der er beregnet til ophængning af cyklen - det er f.eks. en god løsning til dig med en dyr racercykel, som du gerne vil opbevare i din bolig.

Her på siden finder du kun vores udvalg af cykelholdere, så hvis du vil se hele udvalget af cykeltilbehør, så finder du vores samlede cykeltilbehør sortiment her.

 

Hvilken cykelholder har du brug for?

Når du skal vælge en cykelholder, så er der flere forhold, som du skal tage stilling til, før du beslutter dig. Først og fremmest afhænger dit valg af antallet af cykler, du har, og som du vil have parkeret i din cykelholder. 

Du kan vælge at montere din cykelholder i dit redskabsrum. Så er du nemlig sikker på, at din cykel står under gode og tørre forhold. Hvis du ikke har et redskabsrum, så kan du se vores udvalg af redskabsskure her.

Dit valg af cykelholder er ligeledes afhængig af, hvor meget plads du har til rådighed. Hvis du ikke har meget plads i f.eks. et redskabsrum, så kan det være smart at få cyklerne væk fra jorden og hænge dem op på væggen.

Med en cykelholder får du altid en funktionel løsning, men du kan også tage højde for æstetikken med en cykelholder, der er integreret i dit redskabsrum. 

Leder du efter en cykelholder til bilen, så er det faktisk et lovkrav, at du også anskaffer dig en lygtebom, hvis cyklerne dækker for bilens lygter og nummerplade. Lygtebomme købes som regel separat, og du kan finde en lygtebom hos BAUHAUS.

 

Gode råd til sikker kørsel med en cykelholder 

Hvis hele familien skal på tur, så kan det jo være rart at have muligheden for også at have cyklerne med. Hvis du leder efter en cykelholder til anhængertræk, så har BAUHAUS det rette udvalg til dig. Når du kører bil med en cykelholder, så er der nogle forhold, som du skal være ekstra opmærksom på.

Først og fremmest er det altid en god idé at tjekke, at cykelholderen sidder godt fast på bilen, og at cyklerne på samme måde sidder solidt på holderen inden køreturen. For at være på den sikre side er det fornuftig at kontrollere, at cykelholderen stadigvæk sidder på sin plads efter nogle kilometer på farten - cyklerne kan nemlig godt flytte sig under køreturen.

For at mindske vindmodstanden bør du ikke dække cyklerne til med presenning, og du bør også fjerne bagagen på cyklerne. Når du monterer cyklerne på bilen, skal du sørge for, at den tungeste cykel altid bliver monteret tættest på bilen, og derudover bør alle cyklerne generelt monteres så tæt ind på bilen som muligt. 

Det er naturligvis også vigtigt, at du overholder den maksimale hastighed, når du har en cykelholder bagpå, og din hastighed skal aldrig overstige 130 km/t. Din bil har typisk et maksimalt kugletryk på 50-75 kg for både cykelholderen og cyklerne, så du skal undgå at overbelaste cykelholderen.

Med en cykelholder og cykler bag på bilen har du lige pludselig fået ekstra meget vægt på. Det ændrer bilens køreegenskaber, som du garanteret kan mærke, og det forøger f.eks. også bilens bremselængde. Et godt råd er dermed at køre langsommere end du normalt ville.

 

Køb din cykelholder online hos BAUHAUS

Efter du har fundet den rette cykelholdere til dit behov, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt få styr på din cykel. Vi kan levere til både din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du foretrækker.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af cykelholdere. Her kan vores erfarne medarbejdere give dig yderligere information og vejledning samt svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den rette cykelholder med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.