Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bilpleje & biltilbehør (611)

Mulighederne for at spare penge er næsten uendelige. Lad dig inspirere af det store udvalg af autoprodukter og biltilbehør ovenfor, og vurder, hvor du kan sætte ind næste gang.Afslutningsvis får du lige et par hurtige sikre tips. Hører du ..

1-32 af 611 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 611 produkter

Gør det selv, og spar masser af penge på bilvedligehold

Hvad der er sparet er tjent, og så er det endda skattefrit. Har du bil, ved du alt om, hvad det koster. Reparationer af nyere biler kræver ofte specialviden, som kun værkstederne ligger inde med, så mekanikeren kommer du nok ikke helt uden om.

Men der er faktisk masser af ting, som du sagtens selv kan klare. Et banalt eksempel er skift af vinduesviskerne. Lader du værkstedet om den slags bagateller, betaler du sandsynligvis i omegnen af 200 kroner for hvert påbegyndt kvarter samt dobbelt-op på vinduesviskernes reelle pris. Hos BAUHAUS kan du få vinduesviskere af høj kvalitet fra Bosch til lavpris, og det er ikke svært at skifte dem selv.

Andre eksempler på overkommelige opgaver er dækskifte, olieskift, batteriskift, skift af luft- og oliefilter, udskiftning af pærer og meget andet i samme boldgade. Hos BAUHAUS har vi langt det meste af den type biltilbehør til alle bilmærker. Og er du medlem af FDM, har vi en særlig rabataftale til dig, når du handler. Tag medlemsnummeret med, næste gang du besøger os, eller indtast det, når du bestiller online.

Donkraft, skruenøgler og smøremidler – gå ikke ned på værktøj

Hvis du er seriøs med hensyn til at gøre det selv, har du brug for et minimum af værktøj. Eksempelvis kræver et hjulskifte, at du som minimum har en god donkraft, et hjulnøglesæt samt en momentnøgle og naturligvis den obligatoriske dåse med WD40-smøremiddel.

Sandsynligvis er du allerede godt rustet, men værktøj kan du aldrig få for meget af. Heldigvis har BAUHAUS mange tusinde varenumre inden for både håndværktøj og elværktøj, så du ved altid, hvor du kan gå hen, hvis du mangler noget.

På mekanikerværkstedet er værktøjet altid velorganiseret i værktøjsvogne med praktiske overskuelige skuffer. Det er ikke tilfældigt, for arbejdet er langt mere effektivt, hvis du ved præcist, hvor du har de enkelte ting, så du ikke hver gang skal rode hele bunken igennem efter det, du mangler.

Du kan heldigvis gøre de professionelle kunsten efter, for hos BAUHAUS har vi en lang række værkstedsvogne i forskellige prisklasser, som kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Løbende bilpleje holder bilen frisk og flot

Når bilen efterhånden har nogle år på bagen, kan den godt blive lidt mat i lakken, og du fristes måske til en omlakering eller til at sende bilen på et dyrt ophold hos en bilpleje-virksomhed. Det er bestemt en mulighed, men der er masser af muligheder for gør-det-selv-manden.

En polermaskine koster kun brøkdelen af, hvad du ellers skulle af med, og den kan gøre underværker. Det tager lidt tid, men hvis du hører til dem, der alligevel holder af at gå og pusle om bilen, er det en stor tilfredsstillelse at se den forvandles.

Hos BAUHAUS finder du også fælgrens, bilshampoo, børster og alt nødvendigt udstyr til løbende bilpleje. Spar de dyre ture til vaskehallen, og giv selv bilen voks og kærlig pleje. Det er mere skånsomt end de kraftige børster i vaskehallen, og resultatet er også langt bedre.

Den almindelige bilpleje kan også sagtens være et far/søn-projekt eller vejen til en lille ekstraindtægt for sønnike. Lad da ham få de 100 kroner, som tankstationen ellers skulle have haft – det er god læring og sund fornuft.

Hvis bilen på et tidspunkt skal sælges, vil du også få gavn af at have vedligeholdt den undervejs. Undersøgelser viser helt klart, at det kosmetiske udtryk har stor betydning for salgsprisen. I en salgssituation kan du også overveje at skifte bilmåtterne ud med nye, erstatte den sprængte sikring til bagrudevarmeren og i det hele taget få alle de små ting fikset på forhånd. Det koster ikke meget, hvis du henter stumperne i BAUHAUS, men det kan have stor betydning, hvis du gerne vil opnå den rigtige pris.

Gå trygt vinteren i møde med BAUHAUS i ryggen

Er din bil af lidt ældre dato, er vinteren som regel ikke den bedste årstid. Det er for eksempel ofte her, at batteriet viser sit sande ansigt. Et batteri yder ikke optimalt, når temperaturen kommer under frysepunktet. Og er det i forvejen ved at være udslidt, kan det være tid til at få det skiftet. Hvis du gør det selv, er der rigtig mange penge at spare. Det nye batteri finder du selvfølgelig hos BAUHAUS til en billig pris, og en skruenøgle er formentlig alt, hvad du behøver af værktøj.

Hvis du tænker, at batteriet måske godt kan klare en sæson eller to endnu, kan du i stedet vælge at helgardere dig med en batterilader i garagen og et par gode startkabler og måske et slæbetov i bagagerummet. Du finder det hele i vores omfattende sortiment. Her kan du også finde isfjerner, isskrabere, forrudedækken, teflonspray, frostvæske og alt, hvad der ellers kan være behov for.

Andre nemme besparelser på bilområdet

Mulighederne for at spare penge er næsten uendelige. Lad dig inspirere af det store udvalg af autoprodukter og biltilbehør ovenfor, og vurder, hvor du kan sætte ind næste gang.

Afslutningsvis får du lige et par hurtige sikre tips. Hører du til dem, der køber færdigblandet sprinklervæske, bør du overveje et koncentratprodukt. Det kan du få hos BAUHAUS og dermed spare flere hundrede procent på den færdige væske.

Overvej også en automatisk parkeringsskive. Så slipper du for parkeringsbøder i al fremtid, og undgår du blot en enkelt bøde, har skiven mere end tjent sig hjem allerede.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.