Luk

Biohort affaldsbeholder Alex 80x88x129 cm

Østrigske Biohort er kendt for deres opbevaringsløsninger i høj kvalitet. Med Biohort er du garanteret produkter i solide og holdbare materialer, der passer godt til den moderne families behov. Her er affaldsbeholdersystemet Alex ingen undtagelse. 

Alex er et smart modulopbygget affaldssystem, der tillader dig at sætte flere affaldsbeholdere sammen. Ved at sammensætte flere beholdere kan du skabe den perfekte løsning til sortering af dit affald.

Solide og vedligeholdelsesfrie materialer

Alex-affaldssystemet er fremstillet i varmgalvaniserede og polyamidcoatede, dobbelte stålplader og har skruer og beslag i rustfri stål. Blandingen af materialer giver en enormt solid konstruktion, som er modstandsdygtig overfor næsten al slags vejr og som ingen vedligeholdelse kræver overhovedet. 

Det eksklusive design gør, at Alex-systemet udover at være særdeles praktisk også vil tilføre en luksuriøs fornemmelse til dit uderum. Med hele 9 forskellige farver at vælge imellem og muligheden for at sammensætte flere moduler kan du designe lige præcis dét system, der passer bedst til din stil derhjemme.

Farverne, du kan vælge imellem, er sølvmetallic, mørkegrå og kvartsgrå samt kombinationerne kvartsgrå/sølvmetallic, sølvmetallic/kvartsgrå, mørkegrå/sølv metallic, sølvmetallic/mørkegrå, mørkegrå/kvartsgrå og kvartsgrå/mørkegrå.

Praktiske detaljer

Grundet et smart beslag kan du nemt vippe Alex-affaldsbeholderen ud i en praktisk skrå stilling, der gør fyldning og tømning nem.

Det funktionelle gulv med "kørebane" til affaldsbeholderens hjul gør, at den glider let frem og tilbage.

På døren af affaldsbeholderen er monteret tre kroge til opbevaring af støvkosten og andre mindre redskaber, der kan hjælpe med at holde området omkring dit affaldssystem fint og ryddeligt. 

Alex-affaldsbeholderen kommer desuden med en integreret cylinderlås for optimal beskyttelse mod uønskede gæster på matriklen.

Produktinformation:

  • Antal: 1
  • Ydre mål: 88 x 80 x 129 cm (L x B x H)
  • Mål på døråbning: 88 x 65 x 118 cm (L x B x H)
  • Materiale: varmgalvaniseret og polyamidcoatet stål/rustfrit stål
  • Vægt: 42,5 kg
  • Farver: sølvmetallic, mørkegrå, kvartsgrå, kvartsgrå/sølvmetallic, sølvmetallic/kvartsgrå, mørkegrå/sølv metallic, sølvmetallic/mørkegrå, mørkegrå/kvartsgrå og kvartsgrå/mørkegrå
  • 100% vedligeholdelsesfri
  • 20 års garanti
  • Inkl. monteringsskruer- og beslag og 3 stk. dørkroge

Tilbehør, der kan tilkøbes:

Ønsker du at sætte flere af Alex-beholderne sammen, skal du bruge et samlemodul. Med et samlemodul kan du dække mellemrummet mellem to affaldsbeholdere både foran og bagpå. Alex-samlemodulet fås i pakker á 2 og 3 stk.

Vil du have den samme nøgle til alle dine Alex-affaldsbeholdere, skal du tilkøbe nøgler. Du vælger selv, om du vil have 2 eller 3 stk. ens nøgler.

Valgte produkter
Mere information
Varenummer PC680054
Biohort affaldsbeholder Alex 80x88x129 cm
Du anmelder:Biohort affaldsbeholder Alex 80x88x129 cm
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.