På Black Friday skruer vi priserne ned, så du kan spare mange penge på en række af vores varer. Lige meget om du leder efter en ny grill, græsslåmaskine, artikler til renoveringsprojektet eller en julegave, kan du finde det her hos BAUHAUS til meget gode priser.

Til Black Friday sætter vi priserne ned på en lang række af vores mest populære varer. Hele dagen kan du derfor finde gode tilbud på nogle af de mange forskellige former for varer, som vi forhandler her hos BAUHAUS. Du kan købe dem til dig selv eller for eksempel købe dem i julegave til en anden.

De gode tilbud finder både sted her på nettet og i vores butikker. Vi har erfaring med, at det går meget hurtigt med, at vi får udsolgt af vores mest populære varer. Derfor er det en god ide, at du er ude i så god tid som muligt, så du kan være sikker på at få de Black Friday tilbud, som du gerne vil have.

Black Friday falder i 2020 den 27. november. Hele dagen vil derfor være i tilbuddets tegn, og du kan være sikker på, at vi har forberedt os grundigt, så du kan finde masser af gode tilbud her på siden.

 

Gør klar til sommeren på Black Friday

Selvom Black Friday i 2020 i Danmark bliver afholdt 27. november, er det ingen hindring for, at du ikke er lidt forudseende og får købt det ind, som du skal bruge til sommeren. For eksempel er det oplagt, at du ser efter en ny grill og udstyr til den, nu hvor priserne er helt i bund.

Godt nok går der noget tid, inden du igen kan mærke solens stråler, men du kan heldigvis være sikker på, at de kommer igen – og så er det rart, at du kan trække din helt nye grill ud af skuret og være klar i en fart.

Har du brug for en ny græsslåmaskine, hækkeklipper eller andre former for haveredskaber, er det også oplagt, at du slår til nu. Du kan finde tilbud på en lang række af dem til Black Friday.

 

Spar penge på dit nye værktøj

Mangler du nyt værktøj, er det også på Black Friday, at du skal slå til. Godt kvalitetsværktøj er dyrt, men med et Black Friday tilbud kan du få det til en billigere pris. Dermed kan du have det gode værktøj klar, når du skal bruge det.

For der findes rigtig mange former for værktøj, som det er rart for dig at have. Det er ikke bare, hvis du skal i gang med et bestemt projekt, men også bare til at have ved hånden, når du for eksempel skal hænge et billede op, skære en liste til og meget andet. 

 

Black Friday gør dit renoveringsprojekt billigere

Er du i gang med at renovere, bør du også holde øje med vores Black Friday tilbud i 2020. Vi sætter nemlig priserne ned på en række forskellige artikler, som du kan få brug for. Dermed kan der virkelig være mange penge at spare, for som bekendt er det jo ikke lige frem billigt for dig at renovere – heller ikke selvom du gør det selv.

Du kan for eksempel finde en lang række artikler til køkkenet og badeværelset her på BAUHAUS foruden masser af værktøj til at udføre arbejdet med. Er det et af de to rum, som du skal i gang med, vil du derfor have rigelig mulighed for at finde det, som du skal bruge. 

 

Køb julegaver til Black Friday

Måske er det slet ikke dig selv, som du er på udkig efter noget til. Ønsker din far sig værktøj i julegave? Eller drømmer din kone om nye havemøbler? Så er det oplagt, at du holder øje med, hvad vi sætter priserne ned på her på Black Friday. Dermed bliver det muligt for dig at få det hele til en langt lavere pris – og dermed spare mange penge på årets julegaver.

Når du handler hos os, har du altid mulighed for at bytte dine varer tre måneder efter købet. Det gælder selvfølgelig også, når du handler på Black Friday 2020. Så længe du returnerer varen i ubrudt emballage, og har din kvittering på den, kan du få pengene tilbage eller bytte den til noget andet. Læs mere om vores bytteregler her.

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen, der siden har spredt sig til resten af verden. Dagen er altid fredagen efter Thanksgiving, hvor mange amerikanere har fri. De udnytter derfor muligheden for at kunne tage ud at handle, og dagen er derfor i mange butikker blevet starten på julehandlen.

Navnet Black Friday stammer fra Philadelphia, hvor det allerede i 1960’erne blev brugt til at beskrive, at der var mange fodgængere på gaden den dag.

Dagen er kommet til de danske butikker i løbet af 2010’erne. De første webshops begyndte at have udsalg Black Friday i 2013, og siden har det også spredt sig til de danske butikker. Mange åbner tidligere og har særligt favorable tilbud. 

Vil du gøre et kup til dig selv, eller vil du købe årets julegaver til en god pris, bør du derfor se på alle vores gode tilbud på Black Friday 2020 her på siden og i vores byggevarehuse.

 

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.