Luk

Camargue Skärgård IQ Spejlskab Overskab

Praktiske overskabe i smukt design med eller uden spejldøre og LED-lamper fra Camargue.

Skabet har fire justerbare, børnesikre glashylder, så her får du masser af opbevaringsplads. Skabet fylder kun 13,4 cm i dybden og falder let og elegant ind på badeværelset. I flot sort eller hvid, som matcher de øvrige Camargue Skärgård IQ-møbler, er overskabet her et godt og praktisk supplement til dit badmøbelsæt.

Overskabene kan bruges både med og uden spejldøre, og derfor er de alsidige og kan monteres netop der, hvor du vil. Vælger du at tilkøbe spejldør, får du opbevaringsplads og spejl i ét. Vælger du overskabene med bredderne 60,4 og 80,4 cm, får du to spejldøre i stedet for én.

LED-lamperne er prikken over i'et. I let og elegant design fuldender de dit badeværelsesmøblement og giver det lys, der er brug for på et badeværelse. Lampen findes i tre smukke farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil.

Der er uendeligt mange kombinationsmuligheder med disse overskabe, spejldøre og LED-lamper. Monter skabene der, hvor du har brug for dem, eller sæt flere sammen over vasken. Kun din fantasi sætter grænser.

Produktinformation, overskab:

  • Tilgængelige farver: sort og hvid
  • Tilgængelige bredder: 25,4, 35,4, 50,4, 60,4 og 80,4 cm
  • Øvrige mål: 13,7 x 70 cm (D x H)
  • Materiale: MDF
  • Antal glashylder: 4

Produktinformation, spejldør:

  • Tilgængelige bredder: 25,4, 35,4, 50,4, 60,4 og 80,4 cm

Produktinformation, LED-lampe:

  • Tilgængelige bredder: 30, 60 og 80 cm
  • Tilgængelige farver: krom, satin og sort
  • Energiklasse: A

Camargue Skärgården møbelkoncept supplerer vores brede udvalg af badeværelsesløsninger. Vi ønsker at gøre det lettere for dig at sammensætte et unikt og individuelt badeværelsesmøbel, der er tilpasset din stil, dit rum og dine behov. Skärgård IQ-serien er den nyeste produktlinje fra Camargue, som blandt andet byder på nye sideskabe, over-/spejlskabe og bordplader. Dette produkt kombinerer det bedste fra Camargues store udvalg og vil klæde ethvert badeværelse.

Bemærk, at billederne kun er et eksempel på farve og form og ikke behøver være i overensstemmelse med det faktiske produkt.

Valgte produkter
Mere information
Varenummer PC300309
Du anmelder:Camargue Skärgård IQ Spejlskab Overskab
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.