Luk
Fri fragt

Debel markise Sigma hellukket antracit 400x300 cm

Eksklusiv antracitgrå markise fra Debel med motor og trådløs fjernbetjening.

Denne Sigma-markise er udført i 100% genanvendeligt og gennemfarvet polyester. Den er overfladebehandlet med Resistant Surface Treatment, hvilket giver en særlig beskyttet og holdbar dug, der holder på farven.

Samtidig er Sigma en luksuriøs markise, der når den ikke er i brug, rulles helt op i en kassettekonstruktion. Kassetten er udført i aluminium med en hvid, pulverlakeret granitoverflade og beskytter både dug og stel mod vind og vejr. Med et stilrent og enkelt udseende, vil kassetten heller ikke gøre meget væsen af sig, når markisen ikke er slået ud.

Den grå markise er velegnet til især store terrasser, der om sommeren er det naturlige samlingspunkt for venner og familie. Du er sikret god og behagelig solafskærmning og senere på dagen kan LED-lyset i markisens forbom give hyggelig belysning og forlænge sommeraftnerne.

Der medfølger kun standard beslag til montering af markisen. Skruer og bolte kan købes separat i sæt alt efter hvilken markise, du ønsker. Der findes ligeledes kits til montering på spær og bagplader til vægmontering. Alle kan findes under tilbehør og montering.

Bemærk: Leveres ikke til ikke-brofaste øer, f.eks. Bornholm. Eventuelle ordrer til en ikke-brofast ø vil blive annulleret.

Opmåling og montering:

BAUHAUS tilbyder sammen med Debel professionel rådgivning med Markisebussen. Både når det gælder opmåling og montering, så du er sikker på at få den helt rigtige løsning.

Book Markisebussen for råd, vejledning og opmåling eller bestil din montage allerede nu. Du kan se mere under tilbehør og montering.

Tilkøbes montering, vil leveringstiden øges med ca. 6 hverdage oveni de 8 hverdage for levering af markisen uden montering.

Det anbefales, at markiser altid monteres af fagfolk. Såfremt du ønsker selv at montere din markise, bør du altid konsultere fagfolk, inden du påbegynder monteringen.

Vær opmærksom på, at muligheden for at booke Markisebussen ikke gælder på ikke-brofaste øer, f.eks. Bornholm.

Produktinformation:

 • Mål: 400 x 300 cm (længde x udfald på dug)
 • Spænding: 220 V
 • Dug: 295 g. polyester
 • Lysægthed: 7-8
 • Stel, arme, beslag og frontbom: aluminium  
 • Skruer/bolte: rustfast stål
 • Betjening: trådløs fjernbetjening/drejestang
 • Anbefalet montagehøjde: 280 cm
 • Hældningsmulighed: ja
 • Farve: grå/grå
 • Vægt: 64 kg
Mere information
Varenummer 5393605A
Produkttype Markiser hellukket
Varemærke Debel
Download yderligere info
Farve Grå
Materiale Polyester
Serie Sigma
Størrelse 400x300 cm
Du anmelder:Debel markise Sigma hellukket antracit 400x300 cm
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.