Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kabelstyring (165)

Her hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af kabeltromler og kabelløsninger. Det gør det langt nemmere for dig at få styr på dine kabler. Rul op på siden, og find nemt den kabeltromle og kabelløsning, der passer ind hjemme hos dig. Vi har all..

1-32 af 165 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5 års garanti
1.399,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 165 produkter

Kabeltromle og kabelløsninger

Her hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af kabeltromler og kabelløsninger. Det gør det langt nemmere for dig at få styr på dine kabler. Rul op på siden, og find nemt den kabeltromle og kabelløsning, der passer ind hjemme hos dig.

Vi har alle en masse kabler i vores hjem. Det er derfor vigtigt, at du finder nogle smarte løsninger, der gør det muligt for dig at holde styr på kablerne. Det kan for eksempel være ved, at du holder dem sammen med strips, sætter dem fast på væggen eller gemmer dem væk bag en skinne.

Når du har brug for en længere ledning, er en kabeltromle det oplagte valg for dig. Der kan du få virkelig mange meter ledning, der er gemt væk på en nem og effektiv måde. Det er derfor oplagt til en lang række forskellige situationer. For mange husholdninger er en kabeltromle nærmest uundværlig, og den har ofte en fast plads i hjemmet.

I det brede udvalg hos BAUHAUS finder du forskellige former for kabeltromler og kabelløsninger. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den rette form for løsning til dit hjem. Se også vores samlede udvalg af varer til din elinstallation.

Tre fordele ved kabeltromle og kabelløsninger:

 • Gør det nemt og hurtigt at få styr på kablerne
 • Gør det muligt at gemme kablerne væk
 • Er skabt til strømførende kabler

Kabeltromler og kabelløsninger gør det nemt for dig at få styr på kablerne

Når du har med kabler at gøre, kan de hurtigt blive til en veritabel slangerede, hvor det er nærmest umuligt for dig at adskille et kabel fra de andre. Det er virkelig irriterende og frustrerende og er med til at gøre, at det kommer til at tage meget længere tid for dig at fjerne bare et kabel eller at finde frem til det kabel, som du skal bruge.

Hvis du har nogle gode kabelløsninger eller en kabeltromle, bliver det dog nemt for dig at holde styr på dine kabler. I en kabeltromle kan du altid rulle den del af kablerne op, som du ikke skal bruge. Dermed kommer der ikke til at være ekstra kabel, der ligger og flyder.
Har du kabler, som skal blive liggende, men hvor du gerne vil undgå, at de filtrer sammen, kan du for eksempel bruge strips til at holde styr på dem. Dermed kommer de ikke til at filtre sammen, men bliver liggende, hvor du ønsker det.

Nemt at gemme kablerne væk

Med en kabeltromle er det meget nemt for dig at gemme kablerne væk, når du ikke skal bruge dem. Dermed kan du hurtigt sætte tromlen i et skab eller i en garage. Tromlen egner sig godt, når du har brug for et langt kabel fra tid til anden. Det kan for eksempel være, hvis du har en græsslåmaskine, der skal sættes i et stik. Det er dog en mindre smart løsning til kabler, som du bruger dagligt.

I det tilfælde kan det være smart, at du bruger en af vores kabelløsninger til at gemme dine kabler væk med. Du kan for eksempel finde holdere, så du kan sætte kablerne op på væggen, og skinner, så du kan gemme dem helt væk. Det kan for eksempel være smart at gøre med kablerne til dine lamper og dit TV.

Har du brug for hjælp til at få styr på kablerne, så kan du læse vores guide her

Løsninger, der kan bruges til strømførende kabler

Når du skal vælge løsninger til dine kabler, er det selvfølgelig vigtigt, at det er nogle, der kan holde til, at der løber strøm i kablerne. Selvom kablerne i dag bliver skabt, så de er helt ufarlige, er det stadig vigtigt, at de bruger de rigtige løsninger til dem.

Sådan vælger du den rigtige kabeltromle

Når du skal vælge en kabeltromle, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Det er:

 • Hvor lang skal ledningen være?
  Du kan finde kabeltromler med ledninger fra typisk 5 til 50 meter. Det er altså vigtigt, at du har tænkt over, hvor lang en rækkevidde kabeltromlen skal have.
 • Har du brug for at kunne hænge kabeltromlen op?
  Mange kan godt lide at hænge deres værktøj og andre redskaber op i værkstedet, så de bedre kan holde styr på dem. Hvis du gør det, er det vigtigt, at du holder øje med, hvor nem kabeltromlen er at hænge op.
 • Automatisk eller manuel oprulning?
  Nogle kabeltromler har automatisk oprulning. Det er rart for dig, hvis du bruger den ofte. I det tilfælde har du ikke lyst til at bruge meget tid på at skulle stå og rulle adskillige meter ledning op bagefter. Hvis du kun bruger tromlen en gang imellem, betyder det dog knapt så meget.
 • Med eller uden jord?
  Når du køber en kabeltromle, bør du selvfølgelig også altid være opmærksom på, om den skal være med eller uden jordstik. Det har også stor betydning for, hvordan du kan arbejde med den.

Kabeltromler og kabelløsninger gør hverdagen nemmere og pænere

Det er ikke pænt, når dine kabler ligger i en stor bunke langs med væggen. Du får sikkert lyst til at gøre noget ved det, hver gang du ser på det. Med de rette kabelløsninger kan du hurtigt få gjort dit hjem langt pænere og slippe for den slangerede af ledninger, der ellers kan komme til at ligge og bugte sig.

Med en kabeltromle får du en fleksibel løsning til at få et meget længere kabel, når du har brug for det. Det er således en nem løsning til at få den helt rette kabellængde. Det er oplagt for dig, at du vælger at have sådan en frem for at have en lang forlængerledning, da kabeltromlen er langt nemmere for dig at have med at gøre til indendørs brug.

Køb din kabeltromle online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rigtige kabeltromle og den rigtige kabelløsning her hos BAUHAUS, kan du nemt og hurtigt bestille den. Du kan vælge, om du vil have den leveret til din adresse, eller om du selv vil hente den nede i et af vores byggevarehuse. Det sidste kalder vi Click and Collect, og med den løsning kan du hente din tromle bare tre timer efter din bestilling.

Rul op på siden og find nemt den kabeltromle og kabelløsning, som du skal bruge.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.