Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Arbejdsbelysning

(74)
BAUHAUS fører et bredt udvalg af belysning til praktisk arbejdsbrug. Hvad enten du har behov for en arbejdslampe på stativ, en arbejdslampe med håndtag eller en kraftig og effektiv lommelygte så kan du finde det hos BAUHAUS. I vores sortiment..

1-32 af 74 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 74 produkter

Arbejdslamper 

BAUHAUS fører et bredt udvalg af belysning til praktisk arbejdsbrug. Hvad enten du har behov for en arbejdslampe på stativ, en arbejdslampe med håndtag eller en kraftig og effektiv lommelygte så kan du finde det hos BAUHAUS.

I vores sortiment er der mange muligheder for kraftig belysning, og du kan vælge mellem flere anerkendte og kvalitetsbevidste brands. Klik på det enkelte produkt for nærmere information.

Her på siden finder du arbejdslamper til indendørs brug, men hvis du leder efter udendørs arbejdsbelysning, så finder du det her.

Vælg den rette arbejdslampe til dine projekter

Det er vigtigt, at du har en god arbejdslampe, men inden du vælger en model, så er der flere overvejelser, som du skal gøre dig. Det er eksempelvis værd at overveje, hvor stort et område du skal have oplyst og så vælge en arbejdslampe derudfra.

Du bør også vurdere, om lampen skal kunne bruges til både ude- og indendørs brug. Det kan være brugbart, hvis lampen kan klare begge dele, hvis du skal lave forskellige projekter derhjemme.

Skal arbejdslampen være robust? Dette afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge den til, men det kan være nyttigt at vælge en lampe med en vis holdbarhed. Det gælder både for stød, vand og støv. Under det enkelte produkt kan du få flere detaljer om arbejdslamperne.

Er det vigtigt, at lampen er med batteri, eller skal den være med ledning? Skal arbejdsbelysningen stå et fast sted, eller skal det også være nemt at transportere arbejdslampen?

I vores sortiment kan du både vælge mellem LED og halogen. En lampe med LED forbruger omkring 4-5 gange mindre strøm end halogenpærer, og de har også en lang levetid. Hvis du vælger en lampe med LED, får du en løsning, der holder længere, og som har et skarpt lys. Hertil bør du også overveje, hvor kraftigt lyset skal være samt spredningen af lyset.

Valget af arbejdslampe afhænger også af, hvad du vil bruge lampen til. Hertil er det relevant at overveje lampens stabilitet og levetid. Du kan også se vores samlede sortiment af el og belysning her.

Hvilke krav har du til en arbejdslampe?

Når du skal købe en arbejdslampe, så er det vigtigste nok ikke dens udseende og design, men at den lever op til de krav, som du har til en ordentlig arbejdslampe. Hvis du gerne vil bruge din arbejdslampe til både udendørs og indendørs projekter, så er det en god idé at kigge efter en IP-godkendelse. IP-klassificeringen fortæller, hvor effektiv lampen er mod ydre påvirkninger som støv og vand. I vores sortiment finder du arbejdslamper, som du både kan bruge indenfor og udenfor.

Hvis du skal arbejde i højden, så kan det være en god idé med en arbejdslampe med teleskopstativ. Det gør dig nemlig i stand til at justere højden på lampen, så du kan få den rette belysning til dit projekt. Hvis du har behov for særlig meget lys, så kan du også vælge en lampe, der er udstyret med to lamper på det samme stativ. Ellers har du også mulighed for at vælge en lampe med 360 graders lysspredning.

Med en arbejdslampe med sensor undgår du at tænde og slukke den hele tiden. Når du ikke har brug for lampen, så slukker den selv. Det giver dig en arbejdslampe, der også er energibesparende, hvilket kan være en god løsning, hvis du skal bruge lampen i mange timer om dagen.

Uanset hvilke krav og behov du har til en arbejdslampe, så er det vigtigt, at du vælger en model, der giver et ensartet og behageligt lys, der ikke blænder. Du kan vurdere lysstyrken ud fra antallet af lumen, der angiver, hvor kraftigt lyset er. Som minimum bør en god arbejdslampe have en lysstyrke på mellem 600-800 lumen. Men du kan dog også finde arbejdslamper, der er meget kraftigere med en højere lumen.

Køb dine arbejdslamper online hos BAUHAUS

Efter du har fundet en eller flere arbejdslamper, som du kan bruge til dit projekt, så er det let og ligetil at bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få en ordentlig arbejdsbelysning. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect.

Ellers kan du også altid komme og besøge os i dit eget BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se nærmere på vores udvalg af arbejdslamper. Her står vores medarbejdere til din rådighed, og de kan svare på dine spørgsmål. Så er du nemlig sikker på, at du får de rette arbejdslamper med hjem.

 

 

FAQ:

  1. Hvad koster en arbejdslampe?
    Prisen på en arbejdslampe afhænger i høj grad af, hvilken model du skal have. Hos BAUHAUS kan du finde arbejdslamper, der koster 40 kroner, men du kan også få arbejdslamper til 2.300 kroner. Den model du skal vælge afhænger af, hvad du skal bruge lampen til. Der er således flere faktorer, der er afgørende for prisen på en arbejdslampe.
  2. Forbruger en arbejdslampe meget strøm?
    Dette afhænger af dit valg af arbejdslampe, og om du vælger LED eller halogenpærer. Eksempelvis bruger LED 4-5 gange mindre strøm end halogener. Det giver dig en besparelse på elforbruget, men du sparer også ved indkøbet af pærer. Du skal nemlig købe syv halogenpærer for hver gang, du køber en LED-pære på grund af halogenpærernes kortere levetid.
  3. Hvorfor er arbejdsbelysning vigtigt?
    Det er vigtigt, at du har den rette arbejdsbelysning, når du skal i gang med dine projekter. Med en god arbejdsbelysning får du også gode arbejdsforhold, der samtidig giver dig en bedre sikkerhed. Derudover sikrer gode arbejdsforhold også, at dine resultater bliver bedre, når du klart og tydeligt kan se, hvad du laver.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.