Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Indbygningsspot (63)

Indbygningsspot kan være den perfekte løsning, når du vil have en belysning i dit hjem, der både er diskret og behageligt. Hos BAUHAUS har vi derfor et bredt udvalg af forskellige indbygningsspots til indendørs brug her på siden. Indbygni..

1-32 af 63 produkter

Special Price 89,95 kr. Regular Price 94,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 63 produkter

Indbygningsspots

Indbygningsspot kan være den perfekte løsning, når du vil have en belysning i dit hjem, der både er diskret og behageligt. Hos BAUHAUS har vi derfor et bredt udvalg af forskellige indbygningsspots til indendørs brug her på siden.

Indbygningsspots er en meget populær form for belysning i hjemmet. Og med god grund for du har mange muligheder for at få et godt lys i dit hjem. For eksempel er det populært med indbygningsspot i køkkenet, badeværelset, gangområder og entreen.

I vores sortiment finder du både LED- og halogenspots i materialer som børstet stål, aluminium og glas. Hos BAUHAUS er der altså indbygningsspots til alle behov, og du kan som altid vælge blandt spots fra mange brands.

Her på siden finder du udelukkende spot til indendørs brug. Hvis du er på udkig efter indbygningsspot som udendørs belysning, så finder du vores udendørs indbygningsspots udvalg her. Indbygningsspot til inden- og udendørs brug er nemlig ikke de samme.

Indbygningsspot med LED 

Når du vælger indbygningsspot, så kan det være en god idé at vælge indbygningsspot med LED. Så får du moderne teknologi, der giver et stabilt lys, og du sparer tilmed på elregningen. Du kan faktisk spare helt op til 80% på elregningen ved at vælge LED frem for halogenpærer. 

En anden god grund til at vælge LED er, at LED-pærer typisk holder op til fire gange så længe som halogenpærer. Generelt har LED en levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer. Afhængig af dit forbrug, så betyder det for dig, at du generelt ikke skal tænke på at udskifte en LED-pære, da de kan holde i 12-16 år. 

Med LED får du i højere grad mulighed for at bestemme, hvilken farvenuance, der passer bedst til dit hjem. Du kan nemlig få LED i mange forskellige nuancer - lige fra det gyldne, varme lys til et neutralt lys og det blålige, kølige lys.

Ved LED-lys er der ingen flimren eller farveforskelle, når pæren er blevet varmet op, så du får altid et pålideligt og ensartet lys i dit hjem. Og så er LED både en energi- og miljøvenlig løsning for dig.

 

Montering af indbygningsspot - vær opmærksom på dette

Det kan ved nogle installationer af indbygningsspot være nødvendigt at montere dem direkte i isoleringen. Det er ikke alle spot, der må sættes op i isoleringen eller i nærheden af brandbare materialer, så vær opmærksom på produktinformationen eller spørg i dit lokale BAUHAUS. 

På samme måde kræver nogle indbygningsspot en vis frirum og fri luft omkring installationen. Udviklingen af varme kan nemlig udgøre en risiko for brand, så det er vigtigt at overholde afstandskravene. LED-pærer udvikler dog ikke nær så meget varme som halogenpærer, og af den grund kræver de ikke så meget frirum omkring dem. 

Hos BAUHAUS anbefaler vi, at du anvender de samme mål til indbygningsspot uanset, om det gælder LED eller halogen-pærer. På den måde sikrer du tilmed, at LED-pærerne kan komme af med varmen og dermed leve længere.

Du kan også montere en safebox - også kaldet en spotbox - som er en plastikboks, der bliver monteret ovenover spottet på den anden side af loftet. Således kommer indbygningsspottet ikke direkte i kontakt med hverken isoleringen eller andre brandbare materialer.

Hvis du overvejer, hvorvidt du selv kan montere indbygningsspot, så er svaret, at det kan du som udgangspunkt godt, hvis den nødvendige el-installation allerede er etableret. Så du kan godt udskifte de gamle halogenpærer med LED, hvis du vil det. Er det et større projekt, hvor der skal etableres helt nye el-installationer, eller hvis der skal arbejdes med strøm i jorden, så er det nødvendigt at kontakte en autoriseret el-installatør.

Vi har lavet en guide, der beskriver, hvad du selv må lave af elektricitet i dit hjem, og hvad du generelt skal være opmærksom på. Du kan læse guiden her.

Køb indbygningsspot online hos BAUHAUS

Når du har fundet de rette indbygningsspot til dit hjem, så kan du nemt og hurtigt bestille dem direkte hjem til dig fra BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt komme i gang med projektet derhjemme. Vi sørger for at levere til enten din egen adresse eller til det nærmeste BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Du vælger selv, hvad der er nemmest for dig.

Foretrækker du derimod at se nærmere på vores sortiment af indbygningsspot, så er du selvfølgelig altid velkommen til at komme og besøge os i et af vores BAUHAUS byggevarehuse. Her kan vi svare på dine spørgsmål, og vi kan give dig yderligere information og rådgivning.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.