Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lysstofrør (46)

I mange ældre badeværelser er der ikke installeret spots i loftet eller på anden vis sat belysning op omkring vasken og spejlet. Det gør badeværelset til et ofte meget mørkt rum, hvor det kan være svært at få det optimale ud af at bruge..

1-32 af 46 produkter

Side

Viser 1-32 af 46 produkter

I mange ældre badeværelser er der ikke installeret spots i loftet eller på anden vis sat belysning op omkring vasken og spejlet. Det gør badeværelset til et ofte meget mørkt rum, hvor det kan være svært at få det optimale ud af at bruge spejlet, fordi alle detaljer ikke fremstår helt tydeligt. Opsætning af et lysstofrør er en praktisk måde at få ekstra lys i badeværelset, og et lysstofrør tiltrækker ikke megen opmærksomhed i indretningen, men er i stedet en diskret og billig løsning, der gør tiden foran spejlet mere effektiv. 

Lysstofrør kan bruges mange steder i din bolig og ikke blot i badeværelset. Vi anbefaler normalt lysstofrør til følgende steder i dit hjem:

-          Lysstofrør som belysning i badeværelset

-          Lysstofrør som belysning i garagen

-          Lysstofrør som belysning i kælderen

Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for, hvor i boligen du kan bruge dine lysstofrør. Lysstofrør fungerer generelt godt som supplement til den almindelige belysning, og her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige lysstofrør – herunder lysstofrør med 12 watt, lysstofrør med 18 watt, lysstofrør med 30 watt og lysstofrør med 36 watt. Mulighederne er mange, så tag et kig på de mange forskellige lysstofrør her på siden, og bestil de lysstofrør hjem, der passer til dine behov. Her er masser af inspiration at hente til, hvordan du kan indrette med lysstofrør, og mange alsidige modeller at vælge imellem, så grib mulighederne, og integrer de praktiske lysstofrør i din indretning derhjemme.  

 

Lysstofrør fra alle de kendte mærker

De lysstofrør, du finder her i sortimentet, er nøje udvalgt specielt til vores kunder. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde dig de bedste lysstofrør på markedet, og det gør vi blandt andet ved at holde os til et afgrænset udvalg af lysstofrør fra producenter, der er kendte for at levere høj kvalitet gang på gang. Således finder du her på siden lysstofrør fra brands som Osram, Paulmann, Eglo og Nordlux, der alle er kendte for deres lysstofrør og andre lyskilder og pærer til hjemmet. Vores udvalg af varemærker er således din garanti for, at du altid får et holdbart lysstofrør af høj kvalitet hjem, når du køber lysstofrør online hos BAUHAUS.  

Som med almindelige elpærer bliver lysstofrør også udtjente med tiden og springer eller holder op med at virke. Derfor kan du fra tid til anden få brug for at skifte dit lysstofrør ud med et nyt. Vi anbefaler, at du altid sørger for at have et ekstra lysstofrør på lager, så du slipper for at skulle ud at købe et nyt, når du står og mangler, eller slipper for at vente på levering af et lysstofrør, som du køber online. Er du på vej til at købe et lysstofrør her hos os, bør du derfor lægge et ekstra lysstofrør i kurven. Så har du et ekstra i reserve til, når dit nuværende lysstofrør trænger til en udskiftning, eller du ønsker at sætte et ekstra lysstofrør op som belysning i dit hjem.

Udover lysstofrør har vi blandt andet også både energisparepærer, halogenpærer, LED-pærer og dekorationspærer i  sortimentet online her hos BAUHAUS, og du kan frit vælge netop de lyskilder, som passer bedst ind hjemme hos dig. 

 

Køb dine lysstofrør online hos BAUHAUS

Online hos BAUHAUS finder du nye lysstofrør til dit badeværelse, til garagen, til kælderen eller til andre rum i din bolig, hvor du kan se fordelene i at bruge et lysstofrør som supplement til eller som erstatning for almindelige elpærer. Et lysstofrør er nemt at sætte op, og det giver et skarpt men behageligt lys, hvorfor det i mange tilfælde fint kan fungere som den primære eller eneste lyskilde i et rum. Lysstofrør er samtidig et meget energivenligt valg af lyskilde, der holder længe, før det skal skiftes ud. Alt i alt er lysstofrør således et rigtig godt valg, hvis du mangler en god lyskilde til et eller flere rum i dit hjem. Få lige den belysning, du drømmer om, med lysstofrør fra sortimentet online hos BAUHAUS.

Vores lysstofrør fås i mange forskellige størrelser og modeller, så du nemt kan finde et eller flere lysstofrør, der passer ind hjemme hos dig og matcher dine behov. Køb et eller flere lysstofrør online her på siden, og få hurtig levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus med Click & Collect, hvor du selv kan hente dine bestilte lysstofrør, når det passer dig. Vi betaler fragten, når du bestiller for over 2500 kr., så overvej, om der er andet, du mangler, før du gennemfører din ordre. Uanset hvad du køber, får du altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, og du kan derfor trygt lægge din bestilling online hos os.   

Har du brug for råd og vejledning, før du køber online? Lad vores kompetente medarbejdere i kundeservice hjælpe dig med at bestille de perfekte lysstofrør hjem. Vi svarer på alle dine spørgsmål og finder den bedste løsning for dig, så du kan komme godt videre og få dine lysstofrør hjem inden længe. Vi glæder os til at høre fra dig og til at modtage din bestilling – måske allerede i dag?

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.