Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Philips Hue

(26)
Philips Hue er et intelligent belysningssystem, der både kan fås til pærer og andre lyskilder. Systemet gør det muligt at betjene belysningen via enten en fjernbetjening eller en app til din mobiltelefon. Samtidig kan pæren eller lampen kommunik..

Viser 26 produkter

Levering
Click & Collect

Viser 26 produkter

Philips Hue – når pæren i lampen bliver intelligent

Philips Hue er et intelligent belysningssystem, der både kan fås til pærer og andre lyskilder. Systemet gør det muligt at betjene belysningen via enten en fjernbetjening eller en app til din mobiltelefon. Samtidig kan pæren eller lampen kommunikere med andre former for forbrugselektronik. Det giver dig helt nye belysningsmuligheder. Se vores udvalg af Philips Hue pærer herover, og læs mere om Philips Hue-systemet herunder.

Med Philips Hue pærer får dine lyskilder pludselig indbygget intelligens, nye indstillingsmuligheder og mulighed for at kommunikere både med andre elektroniske apparater og en særlig app til din Smartphone, som du kan kontrollere belysningen med.

Det giver dig helt nye muligheder for at indstille og styre belysningen. Ikke bare i de enkelte rum i boligen, men helt ned på den enkelte pære. Systemet kan fungere både centralt ved hjælp af et særlig startersæt og lokalt ved hjælp af den indbyggede elektronik i de enkelte pærer.

Skab en bedre stemning døgnet rundt

Med Philips Hue pærer får du en række nye og helt unikke muligheder for at skabe præcis den rigtige belysning og stemning i boligens forskellige rum på alle tider af døgnet. De fleste pærer med Philips Hue-teknologi har nemlig mulighed for at lyse med hele 16 millioner farvenuancer.

F.eks. kan du skabe den perfekte solopgang i soveværelset, der er synkroniseret med det tidspunkt, som vækkeuret i mobilen ringer på. Eller sørge for at lyset skifter nuance alt efter, hvordan lyssætningen der i det tv-program eller den film, som I ser på fladskærmen i stuen. Eller lade lyset styre af den musik, som I afspiller via Spotify eller en anden musiktjeneste.

Så med Philips Hue systemet og de forskellige Philips Hue pærer, er det nemt at skabe den rette stemning døgnet rundt.

Få et mere sikkert hjem med Philips Hue pærer

Har du valgt at installere den centrale styreenhed til Philips Hue-systemet, har du også mulighed for at sætte boligens lyskilder til at simulere, at der er nogen hjemme – selv om I ikke er det. Det foregår mere intelligent end med et gammeldags tænd- og slukur.

For med Hue-systemet er det muligt at tænde lyset tilfældigt, samt sætte det til at simulere, at personer går gennem huset og tænder og slukker lyset i de enkelte rum.

I kan også bruge systemet til at tænde og slukke lys på bestemte tidspunkter. Eller sætte en automatisk timer funktion på, der slukker lyset efter en bestemt tidsperiode. Eller tænde og slukke lyset, når der registreres bevægelse. Så er det slut med at glemme at slukke lyset – og der er altid lys at komme hjem til, når du kommer fra arbejde om vinteren.

Endelig kan du tænde og slukke alt lys i boligen på en gang. Det sker fra din app. Så er du først kommet i tanke om, at du har glemt at slukke lyset, når du er kørt hjemmefra, kan du spare turen hjem for at slukke lyset.

LED-teknologi sparer på elregningen

Alle pærerne i Philips Hue-systemet kører med LED-teknologi. Derfor betyder en overgang til Philips Hue pærer også, at du kan se frem til en øjeblikkelig, kontakt besparelse på elregningen. I forhold til traditionelle gløde- og halogenpærer, kan du spare helt op til 80 % på elregningen på det enkelte lampested.

Samtidig går der længere imellem, du skal skifte pærer. En standard LED-pære holder nemt til at være tændt i op til 25.000 timer. Er pæren tændt gennemsnitlig 8 timer hver dag, svarer det til, at en pære holder i op til 9 år, før du skal skifte den.

Endelig tilføjer Philips Hue pærer mulighed for en mere intelligent styring af lyset. Det sikrer, at du sparer endnu mere på elregningen. Så jo før du går over til LED- og Philips Hue pærer, jo før kan du nyde godt af besparelserne.

Sådan sætter du Philips Hue-systemet op

Vil du have det fulde udbytte af Hue-systemet, skal du starte med at anskaffe et Philips Hue Starter Kit. Det indeholder nogle pærer og den særlige Philips Hue Bridge. Den skaber forbindelse mellem Hue-systemet og dit trådløse netværk, og kan også købes separat.

For at sætte systemet op, skal du:

  1. Sætte Philips Hue pærer og andre enheder op de steder, hvor du har brug for dem. Så snart de er sat op, kan du tænde og slukke dem på kontakten, ganske som du kan med en almindelig pære.
  2. Slut nu din Philips Hue Bridge til en stikkontakt i nærheden af hjemmets router. Det er den enhed, der modtager og fordeler internetforbindelsen i hjemmet.
  3. Tilslut bridgen til routeren ved hjælp af det medfølgende netværkskabel. Tænd derefter for bridgen og vent til alle 3 lys på den lyser. Så er den klar til brug.
  4. Installér nu Philips Hue-appen på din Android eller iOS-mobil, og tænd for de lyskilder, der anvender Philips Hue pærer.
  5. Åbn derefter app’en og opret forbindelse til bridgen. Nu kan du kontrollere alle Philips Hue-produkterne i husstanden fra din mobiltelefon og udnytte alle systemets muligheder.

Du kan også finde både apps og el-produkter fra andre producenter, der understøtter Philips Hue-teknologi. Således kan du få særlige party-apps, der omdanner alle lamper i hele boligen – eller i bestemte rum – til et gigantisk lysshow, der blinker i takt til musikken.

Du kan trygt tilslutte enheder fra andre producenter, så længe der står på emballagen, at de understøtter Philips Hue. Der opstår ingen fysisk kontakt mellem bridge eller andre Hue-produkter. Så der er ikke noget, der kan går galt. Er tredjepartsenhederne ikke fuldt kompatible, kan du i værste fald ikke kontrollere dem, eller har kun begrænsede muligheder for at anvende dem. Du ødelægger ikke noget.

Philips Hue er ikke kun pærer

Som allerede nævnt er det ikke kun pærer, du kan få med Philips Hue-teknologi. Philips selv har flere forskellige produktserier inden for lamper, LED-strips og forskellige sensorer, der kan tilsluttes systemet.

Af andre enheder kan du både få lysdæmpere, bevægelsessensorer, forskellige multifjernbetjeninger og forskellige former for kontakter, der kan fjernstyres ved hjælp af din app. Det giver dig fuld kontrol over alle elektriske enheder i husstanden – også dem der ikke har systemet indbygget.

Så drømmer du om en lavere elregning og et mere intelligent elforbrug, er Philips Hue løsningen.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.