Indlæser

Arbejdsbelysning

(56)
Når du skal arbejde, er det vigtigt, at du har styr på belysningen - især når mørket falder på. Hvis du ikke kan udføre dit arbejde ordentligt, fordi sigtbarheden ikke er i top, kan det både have stor betydning for dit projekts færdige resulta..

1-32 af 56 produkter

Special Price 167,96 kr. Regular Price 209,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 439,96 kr. Regular Price 549,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 591,96 kr. Regular Price 739,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 271,96 kr. Regular Price 339,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 663,96 kr. Regular Price 829,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 56 produkter

Effektiv arbejdsbelysning

Når du skal arbejde, er det vigtigt, at du har styr på belysningen - især når mørket falder på. Hvis du ikke kan udføre dit arbejde ordentligt, fordi sigtbarheden ikke er i top, kan det både have stor betydning for dit projekts færdige resultat - men du kan også risikere at påføre dig skader i mørket undervejs. 

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af forskellig arbejdsbelysning, så du kan udføre dit arbejde sikkert og godt. 

God arbejdsbelysning skaber gode arbejdsforhold

Det er vigtigt, at du ikke undervurderer virkningen af god arbejdsbelysning. Mange vil nok være tilbøjelige til blot at hente en lampe i stuen - eller måske endda natlampen inde ved siden af sengen - men det er altså ikke helt optimalt. En god arbejdsbelysning er både vigtigt i forhold til din sikkerhed, men det vil også være mere motiverende for dig at fortsætte arbejdet, efter mørket er faldet på - netop fordi den gode belysning skaber gode arbejdsforhold. 

En god arbejdsbelysning har også stor betydning for det færdige resultat, når du arbejder efter mørket er faldet på. Hvis du for eksempel skal male en væg i hjemmet i december måned - hvor der generelt er mørkt, så snart du vender hjem fra arbejde - vil du med garanti få et langt mere tilfredsstillende resultat ved hjælp af en ordentlig belysning, frem for den lampe der hænger i værelset i forvejen. 

Arbejdslygter skal helst have en kraftig belysning, så de kan oplyse store områder meget tydeligt. Erhverver du dig en enkelt lampe med et stort belysningsområde, behøver du faktisk ikke hverken pandelampe eller lommelygte til at supplere. Projektørerne er især gode til professionelt brug, på grund af den store vide de kan belyse - som dermed gør, at du og dine kollegaer kan undgå at medbringe en masse forskelligt belysning. 

De forskellige varianter

Her hos BAUHAUS forhandler vi et stort sortiment af arbejdsbelysning i en bred prisklasse og høj kvalitet. Alle varianterne er produceret i massive materialer, som gør dem yderst holdbare til de fleste arbejdssituationer. Ovenover finder du blandt andet disse udgaver:

  • Stavlygter - også kaldet lommelygter - i forskellige størrelser
  • Lygter med håndtag
  • Lanterner
  • Pandelamper
  • Arbejdslamper på stativ
  • Projektørlamper
  • Refleksbånd

De forskellige lygter findes både som håndholdte - men også med standere, der kan justeres i højden, så den passer til dig og dit projekt. Enkelte af lygterne fås også med sensor, så lyset tændes, så snart du bevæger dig ind omkring lygten - men dette kan du læse mere om under hvert enkelt produkt. Når du for eksempel placerer en projektør på gulvet, skal du være opmærksom på, om den står på et underlag, som kan tåle varmen. En projektør kan nemlig blive meget varm, imens den er tændt, og du vil helst undgå brandmærker på gulvet. 

Du kan faktisk læse en hel del om hvert produkt, når du går ind på selve produktsiden. Det vil helt sikkert være din genvej til at finde den helt rette lygte, som opfylder dine krav. 

Er det nok med en stavlygte?

En stavlygte - også kaldet en lommelygte - er et redskab, som de fleste ejer. Enten i en helt lavpraktisk version, eller i en mere professionel version med diverse funktioner. En lommelygte er generelt et uundværligt redskab i hjemmet, især hvis strømmen går i hele boligen, og du skal ud og kigge i skabet med sikringer.  

En lommelygte kan være god, når du skal arbejde på små områder, hvor du ikke behøver en stor belysning. Det kan for eksempel være, hvis du skal undersøge noget i skabe eller hjørner af boligen eller haven. Det gode ved en lommelygte er også, at du ikke behøver at vække familien med den kraftige belysning, hvis du er nødt til at arbejde på noget, imens andre sover i rummet. 

I vores sortiment har vi et stort udvalg af kraftige og robuste modeller, som er et nyttigt redskab både for den professionelle, men også for gør-det-selv entusiasten, som gerne vil have produkter i topkvalitet. Prøv for eksempel Ledlenser P7R lommelygten, som er en genopladelig lommelygte med et let system. Lommelygten er kompakt - så den ser ikke ud af særlig meget, men du skal ikke undervurdere alle dens funktioner. 

Denne lommelygte giver nemlig en utroligt kraftig belysning, som kan opnå en rækkevidde på 210 meter. Du kan også justere lysstyrken, alt efter hvor kraftig en belysning, du har behov for. 

Mangler du andet udendørs belysning?

Her på siden finder du som sagt arbejdsbelysning, men enkelte af vores varianter kan også hænges op og bruges som belysning udendørs. Vælger du en af lamperne med indbygget sensor, kan du hænge dem op på muren ud til haven eller indkørslen. På den måde kan du få kraftig belysning, når der forekommer bevægelse foran sensoren. 

Hvis dette ikke er noget for dig, har vi også et bredt udvalg af udendørs belysning. Her får du rig mulighed for at pynte flot op i din have med forskellig belysning, som kan skabe et flot spil i mørket på terrassen eller græsplænen. På siden kan du finde alt lige fra lyskæder og fakler til væglamper og bordlamper. 

Køb din arbejdsbelysning her hos BAUHAUS

Her hos BAUHAUS håber vi, at du har fundet den helt rette arbejdsbelysning, så du kan komme i gang med alle dine projekter i mørket. 

Når du har fundet dine ønskede varer, skal du blot putte dem i kurven, så vi kan levere dem på din adresse i løbet af et par dage. Ønsker du en anden mulighed, kan du benytte dig af vores Click & Collect, hvor du kan afhente varen hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus - hvis du bestiller en lagervare inden kl. 14, kan du faktisk hente varen allerede samme dag. 

Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen i din foretrukne BAUHAUS, hvor du kan modtage kompetent vejledning.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.