Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Indbygningsspots

(10)
Med LED-indbygningsspots kan du placere indbygningsspots inden- og udendørs på steder, hvor det ikke tidligere var muligt. For de moderne, energiøkonomiske LED indbygningsspots udvikler ikke nær den samme varme og fylder ikke nær så meget, som t..

Viser 10 produkter

Indbygningsspots med LED-teknologi

Med LED-indbygningsspots kan du placere indbygningsspots inden- og udendørs på steder, hvor det ikke tidligere var muligt. For de moderne, energiøkonomiske LED indbygningsspots udvikler ikke nær den samme varme og fylder ikke nær så meget, som traditionelle indbygningsspots.

I gamle dage skulle du være opmærksom på at holde afstand til brandbare materialer, når du satte indbygningsspots op. For varmeudviklingen fra især halogenspots kunne nemt antænde brandbare materialer i både udhæng og over lofterne. Derfor var der bestemte afstandskrav, der skulle overholdes, ligesom der var steder, hvor det var helt umuligt at sætte indbygningsspots op.

Sådan er det ikke i dag!

Spar op til 80 % i strøm

Med den moderne lavenergi LED-teknologi får du et kraftigt og stabilt lys, der kun kræver en brøkdel af den strøm, som de gamle halogenpærer brugte. Faktisk kan du spare helt op til 80 % på strømregningen ved at gå over til LED-indbygningsspots – og stadig få samme eller en bedre belysning.

Så hvor du før skulle bruge en 20 W halogenpære, kan du nøjes med at bruge en LED-pære på 1 til 2 W.

Det giver en kontakt besparelse, du får glæde af, lige så snart du har skiftet dit gamle indbygningsspot ud med et indbygningsspot med LED-teknologi.

Holder meget længere end traditionelle pærer

Det er ikke kun strømmen, du kommer til at spare på. For LED-pærer holder helt op til 4 gange så længe som traditionelle pærer. Så hvor du tidligere skulle skifte halogenpærer hvert 3-4 år, kan der nu gå op til 12-16 år, før du skal tænke på at skifte LED-pæren.

Det kommer naturligvis an på, hvor mange timer dit indbygningsspot er tændt hver dag. Men med en gennemsnitlig levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer, kan LED-pæren holde i rigtig mange år, hvis den kun er tændt 4-8 timer hver dag.

Det giver dig endnu en kontant besparelse fra dag 1!

Lavere energi betyder mindre varmeudvikling

Det lavere strømforbrug betyder også, at der ikke opstår nær den samme varmeudvikling, som der gjorde med en traditionel halogen- eller glødepære. Derfor kan du sætte LED indbygningsspots op på steder, hvor det tidligere var totalt umuligt på grund af manglende afstand.

Samtidig slipper du også for at skulle sætte afstandsbokse op i de indbygningsspots, der skal sættes op i udhænget. Du kan sætte et LED spot lige op i isoleringen, uden at det giver dig problemer.

Det gør det både nemmere og billigere at sætte LED spots op i stedet for halogen – og er det rigtigt trængt med pladsen, kan du også vælge at bruge LED strips i steder for indbygningsspots. De behøver hverken sokkel eller holdere, og er ikke meget tykkere end den plaststrimmel, LED-pærerne er indkapslede i. Så her kan du få lys på steder, hvor det før var totalt umuligt.

Udendørs indbygningsspots

LED indbygningsspots mange fordele kommer især til sin ret, når det drejer sig om indbygningsspots til udendørs brug. Her kan du få nedgravningsspots og spots til indbygning i væg eller udhæng, der kan sidde på steder, hvor det før var umuligt at have udendørs spots.

For da LED-pærerne holder så længe, kan du købe hermetisk lukkede spots, hvor der ikke kan trænge fugt ind. Den dag LED-pæren ikke virker mere, skal hele spottet ganske vist udskiftes. Men da det først sker om mange år, vil udgiften til udskiftningen være minimal set over pærens samlede levetid.

Samtidig fylder LED-spots væsentligt mindre, hvorfor du nemmere kan indbygge dem i f.eks. belægningen i indkørslen. Du kan også nemmere sætte dem op som bedbelysning og behøver ikke at bore så dybt ind i murværket, hvis du vælger at sætte indbygningsspots op på muren.

Ja, du kan tilmed få indbygningsspots til udhænget, der er så tynde, at de kan sættes op, uden at du behøver at bore hul i udhænget. Du kan sætte dem op nedenunder, næsten uden at det kan ses, at de sidder under udhænget, og kan så skjule kablerne i revnerne mellem brædderne i udhænget.

Ikke temperaturafhængige som sparpærer

Har du nogensinde haft sat en sparepære i en udendørs lampe, ved du, at de holder op med at lyse, så snart temperaturen dykker ned under et par minusgrader. Den slags undgår du med LED-belysning. De har ingen nedre temperaturgrænse – i hvert fald ikke frostgrader vi nogensinde kommer til at opleve herhjemme.

Så med LED-spots er du sikker på, at der er lys udendørs, når der er mest brug for det. Nemlig når det er glat, og du gerne vil have et klart lys, så du kan se at komme sikkert indenfor.

Giv et mere retvisende indtryk i mørket

Du får også væsentlig flere muligheder for at vælge den helt rigtige farvenuance på lyset. For hvor traditionelle pærer og halogener oftest giver et gulligt, varmt lys, kan du få LED-spots i alle nuancer af hvidt lys fra det varme, gyldne over det neutrale og til det kølige, blålige lys. Og så kan du få LED-spots i utallige farver – og med indbyggede lyseffekter, hvis du synes, det kunne være interessant.

Det giver dig mulighed for at vælge en hvid nuance, der giver et retvisende indtryk af farven på jeres bolig, farverne på blomsterne og græsplænen i haven og et klart, stærkt lys, der viser jeres indkørsel og entre, som den virkelig ser ud.

Samtidig er der ikke nogen flimren eller farveforskel på grund af temperaturen på pæren eller omgivelserne. LED-lys lyser med samme farvenuance, fra du tænder dem, til du slukker dem – med mindre du har mulighed for at skifte farve på dem.

Farveskiftet kan i øvrigt fjernbetjenes trådløst, og de mest avancerede systemer har forskellige effekter, der både giver mulighed for at lave løbelys, farveskift og andre opmærksomhedsskabende effekter – perfekt til firmadomicilet ved motorvejen eller til når der skal være fest i haven om sommeren eller til jul og nytår.

Kan du selv sætte indbygningsspot op?

Som udgangspunkt kan du selv sætte indbygningsspots op både udvendig og indvendig, så længe der allerede er etableret den fornødne el-installation. Så vil du udskifte gamle, energifråsende halogenspots med nye økonomiske LED-spots, kan du sagtens gøre det selv.

Men skal der etableres nye el-installationer eller arbejdes med strøm i jorden, skal du have fat i en autoriseret el-installatør.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.