Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Billedrammer (13)

Hos BAUHAUS har vi styr på rammerne. Vi kan tilbyde et sortiment af billedrammer i forskellige materialer, farver og størrelser der let kan passe ind i enhver bolig. Uanset hvilket billede eller maleri som du vil hænge op, så har vi rammerne t..

Viser 13 produkter

Billedrammer

Hos BAUHAUS har vi styr på rammerne. Vi kan tilbyde et sortiment af billedrammer i forskellige materialer, farver og størrelser der let kan passe ind i enhver bolig. Uanset hvilket billede eller maleri som du vil hænge op, så har vi rammerne til dig.

Det er altid aktuelt at kigge vores sortiment af billedrammer igennem, og det kan være, at du bliver inspireret til at give dine nuværende billeder et frisk pust med en splinterny billedramme. Har du nogle specifikke præferencer til materialerne eller farverne? Kig bare vores udvalg igennem, og find lige præcis de rammer, der passer bedst hjem til dig - eller til kontoret.

Er du i gang med den helt store nyindretning af din bolig, så kan du kigge på BAUHAUS’ samlede udvalg af produkter til boligindretningen her.

Billedrammens mål

De forskellige mål, som du kan se ved billedrammerne, viser hvor stort et billede du kan have i den pågældende ramme. Herunder kan du se de mål, som du kan få billedrammer i. Alle mål er angivet i centimeter:

  • 10x15
  • 13x18
  • 18x24
  • 21x29,7
  • 30x40
  • 40x50
  • 50x70
  • 60x80
  • 62x93
  • 70x100

Du kan naturligvis altid hænge dine billeder op med helt almindelige søm, men hvis du gerne vil skåne din væg, så kan du vælge selvklæbende søm. Det er nemlig en let og simpel metode til at hænge dine billeder op.

Billedrammer i forskellige materialer

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde dig billedrammer i aluminium, plast og træ. Måske har du allerede en præference for, hvilket materiale din billedramme skal bestå af, men ellers kan du læse mere herunder.

Vores aluminiumsrammer giver et flot og stilrent udtryk til din bolig, og i forhold til metalrammer så vejer aluminiumsrammer ikke så meget, og de er tilmed lette at hænge op. Du kan få alle vores billedrammer i flere forskellige designs, der passer til forskellige løsninger og stilarter.

Fordelen ved at vælge en billedramme af plast er, at du kan hænge et billede op med en stor ramme, der vejer meget lidt. Du behøver ikke være bekymret over det æstetiske udtryk med en plastramme, for du kan sagtens få en plastramme i et lækkert design, der kan give nyt liv i dit hjem. Du kan vælge imellem plastrammer i flere farver.

Foretrækker du en billedramme i træ, så har vi naturligvis også det. Med en træramme kan du nemt opnå et klassisk og luksuriøst look derhjemme. Eksempelvis har vi en flot egetræsramme, der kan skabe en fin kontrast til billedets motiv.

Hvilken farve skal du vælge?

Når du er på udkig efter en ny billedramme, så skal du først og fremmest sørge for, at rammen matcher motivet på billedet eller maleriet. Som regel kan du regne med, at et motiv i sort og hvidt står godt sammen med de fleste farver. Hvis motivet derimod har mange farver, så skal du være lidt mere kreativ.

Hvis du ikke kan finde en billedramme, der passer til motivets farver, så kan det være en idé at bruge en af farverne fra motivet og finde en billedramme i samme nuance. Det kan nemlig give en god helhed.

Når du så har fundet den rette billedramme, der passer til motivet, så kan du også overveje, hvordan billedet passer ind med resten af indretningen i din bolig. Her er det i høj grad relevant at se på, hvor billedet skal hænge. Hvis billedet skal hænge på en hvid eller en helt neutral væg, så er det en lettere opgave.

I så fald skal du blot sørge for, at rammens farve også indgår i nogle andre komponenter i rummet - det kan eksempelvis være puder, tæpper, møbler og andre pyntegenstande.

Skal dit billede derimod hænge på en mønstret væg med flere farver, så er en ensfarvet og stilren billedramme i sort, hvid eller sølv som regel den bedste løsning. Overordnet set passer billedrammer i sort godt med mange forskellige motiver.

Køb din billedramme online hos BAUHAUS

Efter du har fundet en billedramme, der passer hjem til dig, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig give dine billeder et nyt udtryk. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect service.

Vil du gerne se nærmere på vores sortiment af billedrammer? Intet problem. Du har altid mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig få den helt rette billedramme med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.