Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Garderobeskabe & Skydedøre (56)

De fleste har alt for meget tøj og alt for mange ting i deres garderobeskabe. Som regel samler det sig sammen over årene, og meget af det ligger bare ubrugt hen. Hvis du har besluttet dig for at få styr på garderoben med nye garderobeskabe..

1-32 af 56 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Fra: 119,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 56 produkter

Start med oprydning og planlægning

De fleste har alt for meget tøj og alt for mange ting i deres garderobeskabe. Som regel samler det sig sammen over årene, og meget af det ligger bare ubrugt hen. Hvis du har besluttet dig for at få styr på garderoben med nye garderobeskabe og tilbehør, får du den bedste start, hvis du danner dig et overblik over behovet. Hvad har du brug for af skabsplads, hyldeplads, bøjleplads og skuffeplads?

For at få et overblik kan du eventuelt starte med at få sorteret ud i dit gamle tøj, sko og accessories. Ud af garderobeskabe og kasser med det hele, og sortér i bund med hård hånd. Som udgangspunkt skal du regne med, at hvis du er i tvivl, om det er en ”keeper”, skal det sorteres fra. Et alternativ er at pakke alle tvivlstilfældene i en kasse, som kommer på loftet. Der kommer den formentlig til at blive stående, men så har du i det mindste fred med, at det kasserede ikke er helt smidt ud.

Forhåbentlig bliver din garderobe noget mere overskuelig med den øvelse. Som regel skal du alligevel ikke gå efter at få mindre garderobeplads, for det er lettere at holde orden og system, hvis der er god plads. Regn lidt på, om du i fremtiden forventer at få væsentlig mere tøj eller flere sko, eller om din resterende garderobe rent faktisk er et godt udtryk for, hvad du har brug for i det daglige – også fremadrettet.

Åbent eller lukket garderobesystem

Hører du til dem, der gerne vil have garderoben frit fremme, kan du eventuelt tage et kig på vores store udvalg af eksempelvis trådkurve og hyldesystemer, hvor du måske vil kunne finde en god løsning. De fleste foretrækker dog at få garderoben gemt lidt væk i passende garderobeskabe. Dels ser det mere ryddeligt ud, men det sikrer også, at tøjet ikke bliver støvet.

Det klassiske garderobeskab er udført som almindeligt skab med skabsdør, og det fungerer rigtig godt. Vi har flere forskellige garderobeskabsmodeller af denne type i sortimentet. Ofte er disse skabe den billigste løsning. Flere og flere foretrækker dog efterhånden garderobeskabe med skydedøre. Fordelen er, at dørene ikke optager plads – heller ikke selvom de er åbne. Det er især rart, hvis pladsen i forvejen er trang, men det giver under alle omstændigheder lidt mere luft og plads i rummet i forbindelse med omklædning.

Skabsdørens vigtigste funktion er at holde støvet ude og kunne lukke af, så der ser ryddeligt ud. I praksis behøver du måske slet ikke et egentligt skab. Du kan i stedet beslutte dig for, at du simpelthen inddrager en halv meter af rummet i hele bredden, hvor du så blot kan sætte skydedøre op. Skydedøre og skinner kan fås i ”løsvægt” og er ret lette at sætte op. Bag skydedørene har du så frit spil til at indrette med hylder, bøjlestænger, trådkurve, skuffesystemer, og hvad du ellers lyster. Det er en meget effektiv løsning, som giver dig rigtig meget garderobeplads for pengene samt fuld frihed til indretningen.

Overvej garderobeskabe med spejle i fuld højde

De fleste klæder sig på i umiddelbar nærhed af garderoben, og derfor er det ideelt med adgang til et spejl. Døren eller skydedøren til garderobeskabet er en oplagt placering, og vi har da også flere skabe i sortimentet, som allerede er forsynet med spejl i fuld højde. Du kan med andre ord nemt tjekke, om alt sidder, som det skal fra top til tå.

Har du allerede et passende garderobeskab, men mangler spejlet, kan du let lave dit eget spejl ved hjælp af eksempelvis spejlfliser eller andre typer af spejle, der kan klæbes op på skabsdøren. Spørg eventuelt en af vores ekspedienter i varehuset, hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger i butikken.

Skuffer, knager, æsker og andet tilbehør

Selv om du eventuelt har garderobeskabe inddelt med hylder eller lignende, siger al erfaring, at garderoben desværre ikke holder orden på sig selv. Du kan med fordel anskaffe dig et antal kasser til de mindre beklædningsgenstande og accessories, som eksempelvis strømper, handsker, smykker og lignende. Holder du af pæne linjer og orden, kan du med fordel vælge ens kasser eller æsker i samme farve eller mønster. Det får det hele til at se langt mere systematisk ud. Lad dig eventuelt inspirere af vores store udvalg af opbevaringskasser, hvis du ikke allerede har den del på plads.

De fleste vil nok mene, at knager ikke hører til i garderobeskabet, og det kan der være noget om. Når vi alligevel har et stort udvalg af knager i garderobesortimentet, hænger det sammen med, at det er yderst praktisk at have nogle knager placeret på ydersiden af garderobeskabene eller i umiddelbar nærhed. Her kan du altid hænge jakke eller andre beklædningsgenstande under omklædningen, og det letter faktisk opgaven en del, når knagerne er lige ved hånden.

God belysning giver bedre overblik

Hvis du alligevel skal til at sætte skydedøre op eller indrette ny garderobe, kan du lige så godt benytte lejligheden til også at installere en god belysning i samme ombæring. Det kommer du til at glæde dig over hver eneste dag i årene fremover. I sortimentet finder du flere løsninger på garderobebelysning, der ikke fylder meget, men giver et godt lys. Alternativt kan du gå på jagt i vores belysningsafdeling. Overvej eksempelvis at vælge LED-bånd, der med selvklæbende bagside kan sættes op med et snuptag.

Der kan bestilles montageservice til udvalgte modeller.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.