Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Trådkurve & hyldesystemer

(238)
Mangler du opbevaringsplads, er det oplagt at se nærmere på vores udvalg af trådkurve og hyldesystemer. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at du med et hyldesystem kan skabe masser af opbevaringsplads på en nem og billig måde. Hos BAUH..

1-32 af 238 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 238 produkter

Trådkurve og hyldesystemer

Mangler du opbevaringsplads, er det oplagt at se nærmere på vores udvalg af trådkurve og hyldesystemer. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at du med et hyldesystem kan skabe masser af opbevaringsplads på en nem og billig måde.

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af trådkurve og hyldesystemer. Trådkurvene er i øvrigt ganske praktiske, hvis du gerne vil opbevare for eksempel dine strømper, dit undertøj og lignende på en smart måde.

Sæt tingene i system med trådkurve

Hvis kombinationen af funktionalitet og æstetik lige er noget for dig, så bør du i høj grad overveje at anskaffe dig en trådreol. Trådreoler med tilhørende trådkurve er som skabt til den moderne bolig, hvor design og den praktiske funktion gør, at trådkurve er et godt valg til alle typer boliger.

I en hektisk hverdag er det nødvendigt for både store og små familier at have styr på tingene, og hvor du ved, at tingene er sat i system. Med trådkurve og et godt hyldesystem er det let for dig at kombinere en praktisk indretning, hvor designet gør, at du kan have en fast plads til tøj, sko, nøgler eller endda bøger på trådkurvene.

Man kan nærmest sige, at en trådreol er en uundværlig del af boligindretningen, og trådreoler kan benyttes i flere værelser i din bolig. I et bryggers kan du bruge trådkurve til dine sko, så de er klar til brug, når du skal ud af døren.

Det vigtigste er, at du skaber et system, der giver mening for dig, og hvor dine behov for opbevaringsplads bliver opfyldt. Det system kan du i høj grad skabe med trådkurve fra BAUHAUS. Trådkurve er nemlig en smart og naturlig del af en praktisk og funktionel skabsindretning, hvor du kan opbevare dine ting.

Her på siden kan du finde trådkurve, som du selv skal montere med et skinnesystem, som trådkurven kører på, så du let kan nå dine ejendele. Du kan også finde tilbehør til trådkurve, hvis du blot leder efter en enkelt del. 

Vil du gerne have inspiration til din boligindretning, så kan du se vores samlede udvalg af alt, hvad du behøver til indretning af din bolig her.

Mulighederne er mange med et hyldesystem

Hvis du ønsker at indrette et walk-in-closet, hvor dit tøj hænger i system fra gulv til loft, så har du muligheden for det med trådkurve i et hyldesystem, hvor du selv kan indrette skabet efter dine behov. Finder du ud af, at der mangler plads, så kan du altid tilføje nogle ekstra trådkurve, som nemt og hurtigt kan monteres.

På den måde kan du skabe plads til både skjorter, kjoler, smykker og parfumer. Så kan du let og elegant finde frem til dagens tøjstil. Trådkurvene kan tilmed give dig yderligere muligheder for opbevaringsplads, da de også er gode til opbevaringskasser til eksempelvis undertøj og sokker. I BAUHAUS forhandler vi naturligvis også opbevaringskasser. Du kan se udvalget af opbevaringkasser her.

Du kan finde trådkurve, der varierer i størrelsesforholdene og i dybden. Især dybden af trådkurvene har betydning for, hvor plads du har til rådighed. Det er værd at bemærke de enkelte trådkurves bæreevne, så du kan få et indtryk af, hvad du kan have i dem.

Det er naturligvis op til dig, hvordan du ønsker at sammensætte dine trådkurve, og hvorvidt du ønsker få dybe trådkurve, eller om der skal være placeret flere under hinanden.

Hvis du gerne vil skåne bagsiden af skabet, så kan du installere et lukkesystem, så trådkurven forsigtigt lukker i. Dette kan være med til at forlænge trådkurvenes levetid. 

Køb dine trådkurve online hos BAUHAUS

Efter du har fundet de rette trådkurve, der passer til netop dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille dem direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. På den måde kan du nemlig få mere opbevaringsplads derhjemme. Vi leverer både til din egen hjemadresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect. Det er naturligvis op til dig, hvad du foretrækker.

Du er også altid velkommen til at besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af trådkurve og hyldesystemer. Vores dygtige medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan også svare på dine spørgsmål. Så er du nemlig sikker på at få de helt rette trådkurve med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.