Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Vægure

(26)
Et vægur er noget, man ser i mange danske hjem. Det kan både være en praktisk og en dekorativ ting til rummet, og du kan hænge et ur op i både køkkenet, stuen og soveværelset. Vægure findes i et utal af størrelser og designs, som kan pryde din..

Viser 26 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 26 produkter

Vægure 

Et vægur er noget, man ser i mange danske hjem. Det kan både være en praktisk og en dekorativ ting til rummet, og du kan hænge et ur op i både køkkenet, stuen og soveværelset. Vægure findes i et utal af størrelser og designs, som kan pryde din væg. 

Hos BAUHAUS har vi et nøje udvalgt sortiment af vægure i forskellige farver, størrelser og udtryk. Hvis du tager et kig på siden, vil du ikke blot finde praktiske og funktionelle ure, men også stilfulde og flotte dekorationsure.  

Hvorfor behøver jeg et vægur?

I takt med teknologiens fremgang, vil mange måske tænke, at der ikke er det samme behov for et vægur. Du kan jo altid bare tjekke din smartphone, din tablet, din computer eller dit armbåndsur. 

Det er også rigtigt, at vi i mange tilfælde ikke behøver et vægur, men det er ikke altid, at vi har vores mobil eller armbåndsur på os. Det kan eksempelvis være, at du laver mad eller bager, og dine fingre er smurt ind i noget dej. Det kan også være, når du vågner en tidlig morgen, og ikke ved hvad klokken er. I det tilfælde er det en del nemmere blot at kunne kaste et blik op på væggen, end at skulle finde sin mobil frem fra lommen eller natbordet.  

Et vægur er også vigtigt på en arbejdsplads, hvor man nemt kan glemme hvad klokken er. Det kan være i kantinen, hvor frokostpausen og de tilhørende gode snakke blandt kollegerne er godt i gang. Eller på kontoret hvor du drukner i arbejde, men samtidig skal huske at hente dine børn kl 15. I disse tilfælde vil et vægur bidrage til en positiv stemning, når du automatisk kan kaste et blik op og orientere dig om, hvad klokken er. 

Skab fornyelse i dit hjem med et vægur

Som sagt, skal et vægur ikke kun hænges op for sin funktion og nytte. Et vægur kan også være et dekorativt og stilfuldt indslag til hjemmets vægge, som kan give rummet en kunstnerisk fornyelse på samme måde som et maleri eller et billede. Hvis du vælger et mere specielt vægur, vil det unikke udtryk med garanti også tiltrække dine gæsters opmærksomhed. 

Hos BAUHAUS kan du finde et ur, der passer til din personlige stil. I vores sortiment finder du blandt andet varianter som:

 • Vægure i træ
 • Digitale ure
 • Vægure med løse tal
 • Vægure med motiver
 • Vægure med løse visere

Små eller store vægure 

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have erhvervet dig et vægur til dit hjem eller dit kontor, så er der selvfølgelig et par ting, du skal overveje inden købet. Med de mange forskellige muligheder du har, når du skal vælge et vægur, skal du naturligvis finde ud af, hvor meget det skal fylde. 

Skal dit vægur blot være en lille, diskret accessory til din væg blandt tv'et og alle familiebillederne, eller vil du gå all-in og vælge et vægur, som er iøjnefaldende for dig selv, din familie og gæster. 

Du kan bruge et stort vægur til at skabe liv på din væg, uden det bliver for farverigt og vildt. Et stort vægur er også en fordel, hvis det skal hænge i et stort rum, hvor du skal kunne aflæse klokken på lang afstand. 

Det handler om at finde den rette balance, så du vælger et vægur, der både har den helt rigtige funktion og kommer til sin ret udtryksmæssigt.  

Digitale ure 

Hos BAUHAUS finder du også flere varianter af digitale ure, hvor det mere er urets funktion, der er i fokus frem for designet. De digitale ure er et oplagt valg, hvis du gerne vil bruge dit ur som vækkeur. Du kan også få flere af de digitale ure, som kan stå på dit natbord, hvis dette er dit ønske. 

De digitale ure har mange flere funktioner end de analog vægure. Med de digitale ure kan du få funktioner som:

 • Snooze
 • Temperaturmåling
 • Radio
 • Lys
 • Dato
 • Luftfugtighedsdisplay 

Vægurets forskellige funktioner 

Vores flotte og stilfulde vægure har selvfølgelig også praktiske funktioner, som du kan gøre brug af. Du kan sagtens finde et dekorativt vægur, som samtidig kan måle temperatur og luftfugtighed. I vores sortiment kan du også finde vægure med radiostyring, så du slipper for at indstille sommer- og vintertid. 

Lyden af et tikkende ur kan være charmerende, men hvis du ønsker et helt lydløst ur, vil det fremgå af produktbeskrivelsen, om dit fundne ur opfylder det krav.

Anden inspiration til din indretning

Mangler du mere fornyelse og farve i dit hjem, kan du hos BAUHAUS finde en bred vifte af produkter til boligindretning. Tag for eksempel et kig på vores radiatorskjulere, hvor du kan finde mange elegante løsninger. Eller udforsk vores sortiment af maling, som helt sikkert også kan skabe nyt liv til dit hjem.

Køb dit vægur online hos BAUHAUS 

Hvis du har fundet et vægur, som har den rette stil og passer lige ind i dit hjem, så kan du nemt og enkelt bestille det hjem her fra siden. Vi sørger for at sende dig varen hurtigst muligt, så du har den inden for et par dage. 

Du kan også benytte dig af vores Click & Collect service, hvor du bestiller din ønskede vare til afhentning i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus. På denne måde kan du afhente varen, når det passer dig bedst. Hvis du bestiller inden for varehusets åbningstider, vil du modtage en SMS i løbet af seks timer, når dit vægur er klar til afhentning.   

Vi har også flere varianter af vores vægure udstillet i din lokale BAUHAUS, hvor du er meget velkommen til at komme forbi og tage et kig. Hvis du har lidt svært ved at træffe din beslutning online, vil det måske være nemmere i butikken.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.