Indlæser

Lim

Filtrer

196 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Nedsat pris
 1. Ja 2
Produkttype
 1. Fugemasse & -skum 2
 2. Gulv- & væglim 5
 3. Hæftemasse 2
 4. Lim 6
 5. Limpistoler 21
 6. Limstifter 17
 7. Montagelim 35
 8. Speciallim 2
 9. Superlim 25
 10. Tagstensklæber 2
 11. Tapet- & vævlim 26
 12. Tekstillim 2
 13. Tilbehør 1
 14. Trælim 28
 15. Universallim 21
 16. Vådrumslim 1
Varemærke
 1. BMC 1
 2. Bosch 1
 3. Bostik 38
 4. Casco 27
 5. Corroprotect 1
 6. Dana Lim 18
 7. Decosa 3
 8. Dremel 9
 9. Essve 5
 10. FibroTech 2
 11. Jotun 3
 12. Loctite 14
 13. Lundbergs 1
 14. NKT 1
 15. Pattex 8
 16. Polyfilla 2
 17. Probau 3
 18. Proxxon 2
 19. Rapid 29
 20. Rias 1
 21. Ryobi 2
 22. Sika 24
 23. Tangit 1
 1. Lim SikaBond-560 5 L - Sika
  Lim SikaBond-560 5 L - Sika
  389,95 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Probau vævlim 15 L
  Probau vævlim 15 L
  119,95 kr.
  Click & Collect Levering
 3. Trælim Indoor 300 ml - Casco
  Trælim Indoor 300 ml - Casco
  79,95 kr.
  Click & Collect Levering
 4. Trælim Outdoor 750 ml - Casco
  Trælim Outdoor 750 ml - Casco
  129,95 kr.
  Click & Collect Levering
 5. Pattex kontaktlim 50 ml
  Pattex kontaktlim 50 ml
  39,95 kr.
  Click & Collect Levering
 6. Pattex montagelim PL 300 Proffs klar 300 ml
  Pattex montagelim PL 300 Proffs klar 300 ml
  Special Price 99,50 kr. Regular Price 99,95 kr.
  Click & Collect Levering
 7. Tekstillim 40 ml - Casco
  Tekstillim 40 ml - Casco
  43,95 kr.
  Click & Collect Levering
 8. Trælim Indoor 100 ml - Casco
  Trælim Indoor 100 ml - Casco
  69,95 kr.
  Click & Collect Levering
 9. Decosa lim Universal 590 g
  Decosa lim Universal 590 g
  79,95 kr.
  Click & Collect Levering
 10. Probau vævlim 5 L
  Probau vævlim 5 L
  44,95 kr.
  Click & Collect Levering
 11. Hæftemasse 60 g - Casco
  Hæftemasse 60 g - Casco
  34,95 kr.
  Click & Collect Levering
 12. Casco Kontaktlim 300 ml
  Casco Kontaktlim 300 ml
  99,95 kr.
  Click & Collect Levering

196 produkter

Lim

Lim er helt uundværligt til en lang række forskellige former for projekter. Du kan finde et stort udvalg af forskellige former for lim, der kan bruges på mange forskellige typer af materialer. Fælles for dem er, at de er skabt, så de er nemme at påføre og kan holde i lang tid. Rul op på siden og find den helt rigtige lim til dit projekt.

Lim er helt uundværligt i en lang række former for arbejde og gør-det-selv projekter. Det er også derfor, at du finder et så stort udvalg af lim her hos BAUHAUS. Der er nemlig stor forskel på, hvilken lim du skal bruge, alt efter hvilket materiale der er tale om, og om det skal bruges inden for eller uden for.

Lige meget hvilke to materialer du gerne vil lime sammen, og hvor du gerne vil lime dem sammen henne, kan du være sikker på, at der findes en lim til opgaven. Herunder kan du læse om de mange andre fordele ved lim, og hvordan du vælger den rette lim til dit projekt.

Tre fordele ved lim:

 • Kan bruges på mange materialer
 • Er nemt at påføre
 • Er modstandsdygtigt over for slid og vind og vejr

En lim til alle materialer

Der findes stort set ikke det materiale, der ikke er skabt en lim til. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at finde den rette og bruge den i dit arbejde eller til dit hobbyprojekt. Både tapet, tagrender, tagsten og meget mere kan limes på med de mange forskellige former for lim.

Du kan selvfølgelig ikke bruge den samme lim til alle dine projekter, men er i nogle tilfælde nødt til at have en særlig lim til projektet. I andre tilfælde vil du kunne bruge den samme lim til mange forskellige typer af materialer. Det kan for eksempel være en montagelim eller en limpistol.

Nemt at påføre limen korrekt

Al lim er skabt, så det er enkelt for dig at påføre det på materialet. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at udføre dit arbejde. Du behøver ikke at kæmpe med at få limen ud, men kan nemt og roligt påføre den, mens du koncentrerer dig om at få delene til at sidde helt korrekt.

Det er meget forskelligt, hvordan du skal påføre de forskellige typer af lime. Nogle af dem kan du påføre med en simpel tube, hvor du bare skal trykke på den. Andre skal varmes op i for eksempel en limpistol, inden du kan bruge den. Pistolen gør dog netop, at det er meget simpelt for dig at håndtere den varme lim.

Kan holde i mange år og tåle mange typer af vejr

Det er meget forskelligt, hvad der bliver krævet af limen, alt efter hvor du skal bruge den henne, og hvad den skal holde sammen. Al vores lim er dog fremstillet, så det tager hensyn til de forhold, der er, der hvor materialet skal bruges.

Vores tapetklister er for eksempel skabt, så det forhindrer, at der kommer mug bag tapetet. Det kan være et stort problem, da det kan nå at sprede sig meget, inden du opdager det.

Skal du bruge limen uden for, kan du også være sikker på, at du kan finde en lim, der egner sig til det. Når en lim skal kunne holde noget sammen uden døre, er det særligt vigtigt, at den er fremstillet, så den kan holde til vind og vejr. Det slider utrolig meget på de to dele, der bliver holdt sammen. Når du vælger en lim til udendørsbrug hos os, kan du være sikker på, at der er tænkt over det. 

Sådan vælger du den rigtige lim

Vores store udvalg af lim er selvfølgelig en kæmpe fordel i forhold til, at der helt sikkert vil være en lim, der passer til dit projekt. De mange muligheder kan dog netop også være med til at gøre, at du har svært ved at finde ud af, hvilken form for lim der vil være den rigtige til dit projekt.

Når du skal vælge en lim, er der nogle overordnede detaljer, som du være opmærksom på. Det er:

 • Er det et materiale, der suger fugt eller ej? Hvis det suger fugt, kan du bruge en almindelig trælim til det – også selvom det ikke er træ.
 • Skal du lime et materiale, der ikke kan opsuge fugten, bliver det straks sværere. Du bør slibe de to sider, der skal limes, så limen bedre kan hænge fast. Det gælder dog selvfølgelig ikke for materialer, der er gået i stykker og skal klinkes.
 • Plast er et særligt svært materiale at lime, fordi der findes så mange forskellige typer, og der derfor ikke kan være en lim, der passer til alle. Det bedste er ofte, at du vælger en lim, der ikke hærder så hårdt, da det vil gøre projektet mere holdbart.
 • Er det materialer, der er i bevægelse, er det særligt vigtigt at vælge en lim, der passer til det givne materiale. Det er nemlig vigtigt, at limen kan holde til at være i bevægelse.

Den rette lim giver dig et flot og holdbart resultat

Egentlig er limen jo noget, som du helst slet ikke vil kunne se ved dine projekter. Derfor er det også vigtigt, at du får valgt den helt rette. Hvis det er et projekt, hvor limen er synlig, er det vigtigt, at du vælger en lim, der bliver gennemsigtig, når den tørrer, så den ikke er til at se.

Når du har fundet frem til den rette lim, kan du få et flot resultat, som du kan bruge i mange år fremover. Dermed er limen med til at sikre, at dine hobbyprojekter og dit arbejde kommer til at lykkes.

Når du har fundet den lim, der passer til dit projekt, kan du nemt og hurtigt bestille den her hos BAUHAUS. Hvis du vil have den sendt til din adresse, kan du bestille den med levering.

Hvis du derimod har brug for den snart, kan du bestille den som Click and Collect. I det tilfælde bestiller du den på nettet, men henter den selv nede i et af vores byggemarkeder. Det kan du gøre allerede tre timer efter, at du har bestilt den.

Rul op på siden, og find den helt rette form for lim blandt vores store udvalg.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.