Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Spartel

(101)
Spartelmasse Spartelmasse er nemt for dig at påføre på vægge og gulv, så du får et flot, glat og holdbart resultat. Vælg mellem mange forskellige former for spartelmasse og spartler her hos BAUHAUS. Spartelmasse er nemt og fleksibelt for dig at..

1-32 af 101 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 83,95 kr. Regular Price 129,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 101 produkter

Spartelmasse

Spartelmasse er nemt for dig at påføre på vægge og gulv, så du får et flot, glat og holdbart resultat. Vælg mellem mange forskellige former for spartelmasse og spartler her hos BAUHAUS.

Spartelmasse er nemt og fleksibelt for dig at påføre, og fås i en række forskellige udgaver. Du kan bruge det til at spartle vægge og gulv og til reparationer. Når du vælger spartelmasse, skal du være opmærksom på, at den passer til materialet og rummet, det skal være i.

Spartling er meget nemt for dig at gå til. Du skal bare påføre massen med en spartel og slibe eventuelle ujævnheder ned, når spartelmassen er tør.

Tre fordele ved spartelmasse:

  • Meget holdbar
  • Nem at påføre
  • Kan bruges på mange overflader

Sådan vælger du den rette spartelmasse

Der findes en række forskellige former for spartelmasse. Det betyder selvfølgelig, at du skal tænke dig om i forhold til, hvilken du vælger. Mange spartelmasser kan bruges på mange forskellige overflader, men har alligevel forskellige egenskaber, for eksempel spartelmasse til brug i vådrum.

Andre spartelmasser er skabt specielt til særlige overflader, da de har de samme kvaliteter som disse overflader. Dermed skal du altså både tænke i placeringen af spartelmassen i rummet og på materialet.

Sandspartelmasse

Sandspartelmasse er den klassiske spartelmasse, som vi forbinder med spartel af vægge for eksempel. Den kan bruges på en række forskellige overflader som gips, beton, letbeton, puds, træfiber og fibergips.

Du kan bruge den til at spartle overflader, men den er særligt velegnet til at spartle gipssamlinger. Den kan kun bruges inden døre, da den ikke kan tåle frost.

Vådrumsspartel

Vådrumsspartel er skabt specifikt til vådrum. Det er dyrere end normal spartelmasse, men er alligevel alle pengene værd, når du skal spartle vægge og gulv rundt om et badekar, spabad og i brusekabinen.

Vådrumsspartel er fremstillet, så der ikke kan trænge fugt ind i spartelmassen. Derved undgår du, at der trænger fugt ned i underlaget, ned mellem samlinger eller på anden måde kan opstå fugtskader på de spartlede områder.

Du påfører vådrumsspartel på samme måde som almindelig spartelmasse ved at trække det ud med en spartel og efterfølgende slibe eventuelle kanter ned.

Gulvspartelmasse

Navnet siger det hele i forhold til denne spartelmasse: Det er en spartelmasse, der skal bruges, når du skal spartle dine gulve. Gulvspartel er selvnivellerende, hvilket gør det langt nemmere for dig at opnå en plan overflade. Derudover er den meget robust, og kan derfor holde til det slid, der kommer til at være på et gulv.

Du kan påføre den på forskellige materialer, men det mest almindelige er at påføre den på beton. Der kan den bruges som underlag under f.eks. fliser, klinker eller trægulve.

Kemisk metal

Kemisk metal er en spartelmasse, der kan bruges til at lappe huller og reparere beton, blik og stenplader. Den har nemlig de samme kvaliteter som metal, når den først er tør. Dermed vil du altså kunne bore og skrue i den på lige fod med det materiale, som den er påført. Derudover har du også mulighed for at male den.

En anden vigtig kvalitet ved kemisk metal er, at det tåler meget høje temperaturer – præcis som de materialer, det er skabt til at reparere. Det kan tåle en varmepåvirkning på helt op til 235 grader i kortere tid. Skal du bruge den et sted, der er konstant påvirket af varme, kan den dog kun tåle temperaturer op til 160 grader.

Kemisk træ

Lige som kemisk metal har de samme kvaliteter som metal, har kemisk træ selvfølgelig de samme kvaliteter som træ. Du kan derfor bruge det som en træfiller til at reparere huller og revner i trægulve, vindueskarme, møbler og mange andre trækonstruktioner.

Når kemisk træ er tørt, kan du både slibe det og save i det på linje med det træ, det er brugt på. Du kan også male det, men kan dog ikke bejdse det, som du kan med almindeligt træ.

Mange andre former for spartelmasse kommer færdigblandet og klar til brug. Det gælder dog ikke for kemisk træ. Det er en tokomponentløsning, hvor du selv skal sørge for at blande hærderen i selve spartelmassen. Blandingsforhold og fremgangsmåde fremgår af brugsanvisningen.

Hvilken spartel skal jeg vælge?

Når du skal spartle, skal du selvfølgelig også bruge en spartel. Det er selve det værktøj, som du påfører spartelmassen med. I mange tilfælde bliver ordet ”spartel” dog også brugt om spartelmasse, i nogle tilfælde endda på emballagen til spartelmasse. Det kan godt gøre det lidt forvirrende.

Du bør både have en bredspartel og en mindre spartel, når du skal i gang med et større område. Bredspartlen kan du bruge til de store flader, mens den mindre spartel er god til at komme ud i hjørnerne med. Er der tale om et mindre område, er en mindre spartel typisk nok.

Skal du påsætte filt, er det vigtigt, at du har en gummispartel. Den er ikke lige så hård ved materialet, og vil derfor hjælpe dig med at påføre det nemt og skånsomt.

Find nemt spartelmasse og spartler hos BAUHAUS

Når du har fundet frem til den rette spartel og den rette spartelmasse, kan du nemt og hurtigt bestille det her hos BAUHAUS. Du kan vælge mellem, om det skal være Click & Collect eller som levering. Når du bestiller med levering, modtager du varerne i løbet af en til fire dage.

Når du bestiller som Click & Collect, kan du hente varerne i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Vi lægger varen klar til afhentning senest tre timer efter, at du har bestilt den. Dermed kan du komme i gang med at spartle samme dag.

Rul op på siden, og find nemt den rette spartelmasse for dig blandt vores store udvalg.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.