Indlæser

Lamelgardiner

Filtrer

49 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Komplette lamelgardiner 32
 2. Lamelskinner 4
 3. Løse lameller 5
 4. Montagetilbehør 8
Varemærke
 1. Debel 41
 2. Kirsch 8
Serie
 1. D'Lux 8
 2. Dolce 3
 3. Eclipse 8
 4. Line 14
Farve
 1. Grå 8
 2. Hvid 24
 3. Sort 17
Længde (mm)
 1. 1000 1
 2. 1500 1
 3. 1900 1
 4. 2400 1
 5. 2500 37
Bredde (mm)
 1. 89 5
 2. 1000 8
 3. 1500 8
 4. 1900 7
 5. 2000 1
 6. 2400 7
 7. 2500 1

Alle produkter

49 produkter

Lamelgardiner til alle behov

Det er typisk lidt af en udfordring for de fleste at købe gardiner. Ét er selve stilen og udformningen på gardinerne, for hvad skal du gå efter? Noget andet er størrelsen, for hvor finder du gardiner, der passer til netop dine vinduer? Sidst men ikke mindst, skal du typisk også tage stilling til materialet, for der er intet mere ærgerligt end at have købt et gardin til soveværelset, der ikke kan holde lyset ude i de lyse sommernætter, eller generelt gardiner, der ikke skærmer ordentligt, så alle og enhver kan kigge ind i din bolig med nysgerrige blikke. 

Med lamelgardiner kan du skærme for verden udenfor, når du gerne vil være lidt privat, og vi har lamelgardiner i mange forskellige mål her hos BAUHAUS, så du nemt kan finde lamelgardiner, der passer til dine vinduer. Du kan vælge imellem lamelgardiner i sort, lamelgardiner i grå eller lamelgardiner i hvid, ligesom at vi også forhandler løse lameller og lamelskinner i flere modeller. Du kan derfor altid finde et lamelgardin her i sortimentet, der matcher dine ønsker og behov. Vær opmærksom på først og fremmest at vælge den rette længde og bredde på dit lamelgardin, så du undgår at stå med et enten for kort eller for langt gardin, der skal byttes igen, fordi det ikke passer til dit vindue. Lamellerne skal gerne svæve frit ca. 1-3 cm over gulvhøjde.   

 

Fleksibel afskærmning med lamelgardiner

Lamelgardiner er ikke blot et stilfuldt og praktisk valg af gardiner til dit hjem. Lamelgardiner er også en meget fleksibel løsning, fordi lamellerne på dine lamelgardiner kan justeres, så de skærmer så lidt eller meget af, som du ønsker i løbet af dagen. Luk meget dagslys ind for at få mere lys i rummet, eller skærm af ved aftenstid, når du har brug for mørklægning. Mulighederne er mange med lamelgardiner, så grib chancen for at få fleksible gardiner hjem til din bolig allerede i dag!

Er du ikke til lameller? Så se i stedet vores øvrige udvalg af gardiner og persienner her, hvor du kan finde et gardin, der falder mere i din smag. Måske et rullegardin eller et plisségardin er lige noget for dig, eller måske du er mere til foldegardiner eller persienner? Valget er helt op til dig, men vi anbefaler alligevel, at du giver vores lamelgardiner en chance. Hvem ved – måske du ender med at blive helt vild med dine nye lameller?

 

Sådan sætter du lamelgardiner op

Det næste store problem, når gardinerne til boligen endelig er valgt, er typisk, at de fleste gardiner godt kan være lidt besværlige at sætte op. Det gælder dog ikke lamelgardiner, og vi guider dig her til, hvordan du nemt kan sætte dine lamelgardiner op, så du kan få glæde af dem med det samme.

Når du køber lamelgardiner hos BAUHAUS, følger der oftest beslag med til montering af dine lameller. Tjek gerne dit foretrukne lamelgardin, før du køber, så du ved, om du skal købe separate beslag med til det valgte lamelgardin, eller om de allerede følger med, når du bestiller gardinet.

Til opsætning af lamelgardin skal du, udover selve lamelgardinet og beslag, bruge en saks samt en skruetrækker, skruer og målebånd. Du sætter dit lamelgardin op på følgende måde gennem fire hurtige trin:

 

 1. Mål op i vinduesrammen, hvor beslagene skal sidde, og marker med en blyant. Skru derefter beslagene i med skrue og skruetrækker ved afmærkningerne. Der skal sidde et beslag i hver side af vinduesrammen.

 

 1. Sæt lamelskinnen på beslagene. De fleste lamelskinner klikkes nemt på beslagene med et enkelt tryk.

 

 1. Sæt lamellerne op i krogene på lamelskinnen ét ad gangen. Fortsæt indtil alle lamellerne er klikket på lamelskinnen.

 

 1. Ilæg eventuelle bundvægte nederst i lamellerne, og monter også bundkæden på dit lamelgardin. Dit lamelgardin er nu monteret og klart til brug!

 

Det er således meget nemt at montere et lamelgardin i få enkle trin, og selv hvis du skal have sat lamelgardiner op i alle rum i din bolig, er det hurtigt klaret på en times tid eller to, hvorefter du kan læne dig stolt tilbage og nyde dine nye lamelgardiner.  

 

Køb dine nye lamelgardiner online hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af lamelgardiner i alle størrelser, som du nemt selv kan sætte op med hjælp fra vores guide til montering af lamelgardiner ovenfor. Tag et kig på vores mange forskellige lamelgardiner, og find de lamelgardiner, der passer til vinduerne hjemme hos dig. Vi har lamelgardiner til alle rum – fra stue og køkken til soveværelse, børneværelse og kontor – og du kan helt selv bestemme, om du vil have lameller over hele huset, eller du vil variere indretningen med andre typer af gardiner.  

Lamelgardiner er stilrene og tidløse i designet, og samtidig er de så holdbare, at du kan have glæde af dem i mange år ud i fremtiden. De kræver minimalt af vedligeholdelse, og de passer ind i de fleste moderne hjem, hvor de er et spændende alternativ til almindelige gardiner i stof.

Hvad venter du egentlig på? Find dine favoritter blandt vores lamelgardiner her i sortimentet, og bestil dem hjem i dag. Vi tilbyder hurtig levering, og vi betaler fragten, når du handler for over 2500 kr., så der er ingen undskyldning for ikke at købe dine lamelgardiner her hos os!  

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.