Indlæser

Vinduesrengøring

(32)
Synes du, at det er besværligt at rense dine vinduer? Så tag et kig på vores udvalg af produkter til vinduesrengøring. Produkterne vil uden tvivl gøre rengøringen af dine vinduer til en leg. I vores udvalg finder du blandt andet den populære vi..

Viser 32 produkter

Special Price 415,96 kr. Regular Price 519,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
459,92 kr. Regular Price 574,90 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 439,96 kr. Regular Price 549,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 663,96 kr. Regular Price 829,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 32 produkter

Vinduesvasker

Synes du, at det er besværligt at rense dine vinduer? Så tag et kig på vores udvalg af produkter til vinduesrengøring. Produkterne vil uden tvivl gøre rengøringen af dine vinduer til en leg. I vores udvalg finder du blandt andet den populære vinduesvasker fra Nilfisk, der er kendt for at være både effektiv og uhyre nem at bruge.

Gør vinduespudsningen lettere med en vinduesvasker

Måske synes du ikke, at vinduesvask er det sjoveste, og hvis du gør det på den gammeldags måde med en manuel vinduesvasker, så kan det være lidt af en udfordring at få et tilfredsstillende resultat. En batteridrevet vinduesvasker kan dog gøre arbejdet lidt lettere for dig, så du får rene ruder helt uden striber.

Med en batteridrevet vinduesvasker behøver du ikke at slæbe rundt på en spand med vand. Vandet som du skal bruge, hælder du blot ned i beholderen, der sidder på vinduesvaskeren.

Når du vasker dine vinduer med en vinduesvasker, så vasker og tørrer du faktisk vinduerne på samme tid. Dermed slipper du for at vandet løber ned af vinduerne og ned i vindueskarmen, så du ikke behøver at tørre efter, når du vasker vinduerne.

Undgå striber på vinduerne

Du har nok allerede prøvet at vaske vinduer mange gange, og måske synes du, at arbejdet er fremragende, men så snart solen begynder at skinne, så kan du se en masse striber og pletter på vinduerne.

Når det gælder vinduespudsning, så er teknikken afgørende. Hvis du bruger en manuel vinduesvasker, så er det en god idé, at du bruger ensartede bevægelser med overlap, så alt vand og sæbe bliver fjernet.

Hvis du pudser vinduer i stærkt solskin, så vil vandet hurtigt fordampe. Af den grund skal du være meget hurtig med både at vaske og skrabe vinduerne for at undgå striber.

BAUHAUS har lavet en guide til den gode vinduespudsning. Du finder guiden her.

Manuel versus batteridrevet vinduesvasker

Inden du køber en vinduesvasker, så er det - som ved de fleste køb - en god idé at overveje, hvilke behov du har, når det gælder en vinduesvasker. Har du eksempelvis et stort hus med mange vinduer, mange spejle og fliser, der jævnligt skal rengøres, så er det i høj grad værd at vælge en batteridrevet vinduesvasker - og måske en med ekstra lang batteritid. På den måde undgår du, at du er nødt til at holde pauser undervejs i vinduesrengøringen for at lade batteriet op.

Hvis du derimod har en mindre lejlighed med ganske få vinduer, så er det måske ikke så vigtigt med en batteridrevet vinduesvasker. I stedet kan en manuel vinduesvasker være løsningen for dig.

På samme måde er det også værd at tage højde for, om dine vinduer er store eller små, og om vinduerne har mange kanter, der kan være svære at nå helt ind til. Dertil bør du også overveje om vinduesvaskeren skal bruges til rengøring af både fliser, spejle, brusekabiner mv. eller om den udelukkende skal bruges til vinduerne.

Du bør også overveje følgende perspektiver:

  • Skal din vinduesvasker være så let som muligt, eller er batteritiden vigtigere for dig?
  • Er det vigtigt for dig, hvor hurtigt batteriet lader op?
  • Er det nødvendigt at vinduesvaskeren har forskellige mundstykker til forskellige opgaver, eller skal den blot være nem at anvende?

Hvis du tager højde for disse overvejelser, så kan du være sikker på at finde en vinduesvasker, der passer til dine specifikke behov, og som du kan få glæde af i lang tid.

Alternativet til en vinduesvasker

Hvis du overvejer at anskaffe dig en batteridrevet vinduesvasker, men alligevel ikke synes at du får nok for pengene, så kan du vælge en damprenser. En damprenser er både et grundigt og hygiejnisk alternativ til en batteridrevet vinduesvasker, der kan fjerne snavs og smuds fra næsten alle overflader i hjemmet. Den kan endda fjerne skimmelsvamp fra bruseren. Men du kan naturligvis også rense vinduer og ruder med damprenseren.

Er du interesseret i at se nærmere på en damprenser, så kan du se vores udvalg her.

Køb din vinduesvasker online hos BAUHAUS

Når du finder den rette vinduesvasker til dine vinduer, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af rene vinduer i din bolig. Vi leverer til både din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af vinduesvaskere. Vores kompetente medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette vinduesvasker med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.