Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tæpper & Måtter (276)

Et tæppe eller en måtte kan fås i et utal af forskellige størrelser, former, mønstre og farver. Du kan vælge et tæppe, der dækker gulvet i hele rummet, afgrænser et mindre område eller fungerer som en lille dørmåtte, hvor du lige ka..

1-32 af 276 produkter

Special Price 215,96 kr. Regular Price 269,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 276 produkter

Tæpper og måtter 

Et tæppe eller en måtte kan fås i et utal af forskellige størrelser, former, mønstre og farver. Du kan vælge et tæppe, der dækker gulvet i hele rummet, afgrænser et mindre område eller fungerer som en lille dørmåtte, hvor du lige kan tørre skoene af. 

Hos BAUHAUS har vi samlet en bred vifte af måtter og tæpper, som både kan være funktionelle samt pynte på din indretning. Hvad end du ønsker en lille og beskeden model - eller du ønsker et farverigt og stort gulvtæppe, så kan du helt sikkert finde det her. 

Tæpper - afgræns og skab hygge

Et tæppe kan give en helt særlig stemning i rummet - det er især nyttigt, hvis du har et meget stort rum med en rå gulvbelægning. Et stort gulvtæppe er nemlig en løsning, hvorpå du kan skabe en masse karakter, hygge og varme i et ellers stort rum med et råt og koldt udtryk.

Et tæppe er også en fantastisk løsning, når du for eksempel har et stort køkkenalrum, som består af forskellige sektioner. Her kan du nemlig afgrænse sofa-området, så der skabes en naturlig skildring i det hele rum. Det vil også bidrage til stemningen og fornemmelsen af, at du kan slappe af, så snart du bevæger dig fra køkkenet til sofa-området - på trods af at det er det samme rum. 

Det praktiske ved en måtte 

Der findes mange fordele ved både tæpper og måtter - en af dem er, at du sørger for at skåne dit gulv. Årstiderne skifter, og det kan ikke undgås, at en del af naturen sætter sig fast på vores jakker og sko - især ikke hvis det regner. 

Her er en dørmåtte ude foran døren først og fremmest en praktisk løsning, så du kan tørre skoene af, inden du træder ind på dit fine gulv. Det er dog ikke altid, at denne løsning kan klare hele problemet. En måtte indenfor falder måske ikke i alles smag på grund af det grovere udseende, men her er et mindre tæppe en nyttig løsning. Så kan du nemlig tørre det værste snavs af i dørmåtten udenfor, og det der ellers måtte sidde tilbage, lander ganske enkelt på tæppet i stedet for på gulvet. 

Der er stor forskel på, hvor sarte gulve er - men alt i alt kan du skåne dit gulv betydeligt ved at dække dig ind med en gulvmåtte og tæpper rundt omkring i boligen. En ekstra bonus er så bare, at et fint tæppe eller en lækker måtte sagtens kan fuldende udtrykket i din entré, stue eller dit soveværelse. 

Sådan vælger du det rette tæppe 

Der kan ligge mange overvejelser bag valget om et gulvtæppe. Det bliver helt naturligt en del af indretningen, og skal selvfølgelig passe sammen med stilen, der i forvejen er i hjemmet. Måske er du kommet ordentligt på plads i boligen, men er kommet til at tænke på, hvordan du kan skabe en varm og hyggelig stemning. Det helt rigtige tæppe kan sagtens gøre hjemmet til et rigtig hjem med den hygge og komfort, det medfører. 

Når du skal vælge det helt rette tæppe, skal du først og fremmest finde ud af, hvad størrelsen på tæppet skal være. Skal det eksempelvis placeres under spisebordet eller sofahjørnet, vil det se pænest ud, hvis tæppet har en størrelse, der passer på området. 

Dernæst kan du overveje, hvilken kvalitet tæppet skal have. Skal det have en ru kvalitet, som lægger sig helt fladt på gulvet? Eller skal det være i en blød kvalitet, som gør det rart for dig at placere fødderne på det, når du vågner en kold morgen. Her skal du også tænke på, at det ofte er sådan, at jo blødere tæppet er, desto sværere kan det være at rengøre. Et glat tæppe kan nemt køres over med en støvsuger, hvorimod blødere tæpper kan kræve lidt ekstra. 

Når du har afklaret alt det praktiske, kan du slippe kreativiteten løs. Hvilken farve skal tæppet have? Skal der være et grafisk mønster? Eller skal det bare være helt simpelt og minimalistisk? Tæppet skal selvfølgelig passe ind i indretningen, men du kan sagtens udfordre dig selv med et mønster eller en farve, som helt sikkert vil skabe nyt liv til boligen. 

Tæpper og måtter til en god pris 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af tæpper og måtter til en god pris. Hos BAUHAUS stræber vi efter, at alle kan være med - uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. I udvalget på siden her finder du blandt andet:

  • Dørmåtter/smudsmåtter
  • Kokostæppe/måtte
  • Trappetrinstæppe
  • Tæppeunderlag
  • Uldtæpper

Det er blot en lille del af de mange forskellige modeller, du kan finde. Vi har især et stort udvalg af tæpper til trapper, som både er praktiske og kan tilføje ekstra liv til din trappe. Et trappe-tæppe mindsker nemlig risikoen for at glide, når du går op og ned ad trapperne. Derudover vil det også mindske slid på din trappe - og dermed forlænge levetiden. 

Er du på udkig efter en ny trappe til hjemmet, eller står du overfor en større renovering. Hos BAUHAUS finder du også en bred vifte af forskellige trapper og gelændere, som du kan dykke ned i her

Find det rette tæppe og måtte hos BAUHAUS! 

Det er svært ikke at forelske sig i flere forskellige tæpper i det store sortiment, og når du har fundet de helt rette, kan du nemt og hurtigt bestille dem hjem til din adresse. Du har også muligheden for at afhente dine varer i dit lokale BAUHAUS byggevarehus - det gør du ved at benytte dig af vores Click & Collect, som også giver dig muligheden for at hente dine varer, når det passer dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til et besøg i din foretrukne BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.