Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Jotun ColourDesign 


Du ved, at du vil male væggen i din stue, men kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken farve der skal friske den hvide væg op. Lyder det bekendt? Den situation står man ofte i, når ens hjem skal have nye farver.

Jotuns smarte ColourDesign-app hjælper dig med at finde den helt rigtige farve til dit hjem. Den er med andre ord et digitalt farvekort, som du altid kan have lige på hånden.

I appen kan du få inspiration til dine malerprojekter både inde og ude. Det helt unikke ved appen er, at du kan uploade et billede fra din stue eller dit køkken, så du kan se, hvordan farverne passer ind i dit hjem. 

På denne side kan du læse om de forskellige muligheder, der er med Jotun ColourDesign.

Du kan downloade appen til både iOS og Android nedenfor. 

hent i apple storehent i apple store
Hent på google playHent på google play

  Hvad kan jeg med ColourDesign-appen?

 

Lad dig inspirere 

Jotun har et væld af forskellige farver, der passer til enhver smag og ethvert rum. I ColourDesign-appen kan du gå på opdagelse i de mange gode inspirationsbilleder, der kun vil give dig endnu mere lyst til at springe ud i nye farver. Du kan få inspiration til malerprojekter - både inde og ude.

Se Jotuns nyeste farver og kollektioner

I appen kan du se alle Jotuns nyeste farvetrends og kollektioner. Ser du en farve, du kan lide, kan du gemme den, så du hurtigt kan finde den igen senere. Det er smart, når du f.eks. står i BAUHAUS og skal købe malingen, eller når du skal vise den til familie og venner.


Farvelæg dit eget hjem

Én af de helt særlige features i Jotuns ColourDesign-app er, at du kan farvelægge dit eget hjem. Det betyder helt konkret, at du kan tage et billede af det rum, der skal males og dernæst uploade billedet i appen. På den måde kan du se, om farverne passer ind i dit hjem.

I appen kan du få forslag til specifikke farvekombinationer, og du kan ligeledes skifte mellem farverne, så du kan få en idé om, hvordan farverne kan være med til at forandre et rum og give det et helt nyt udtryk. 

 

Vælg maling

Når du har fundet den rette farve, er det nemt at finde den helt rette maling til dit projekt. I appen vælger du blot, hvad du skal male og hvilke særlige egenskaber malingen skal have, og så kommer den med forslag til hvilken maling, du skal vælge.