Luk

Flexanex Individuel

FLEXANEX er et system af moduler til bygning af ekstra rum i haven, som blandt andet kan bruges som redskabsrum, havehus, ekstra værelse, værksted eller kolonihavehus.
Modulerne leveres pakket på paller og er lige til at samle. Der medfølger selvfølgelig en grundig monteringsvejledning på dansk, som trin for trin viser, hvordan huset skal samles. Der skal kun bruges almindeligt værktøj til at samle FLEXANEX, men man kan med fordel være to om opbygningen, da nogle af elementerne kan være svære at styre og tunge at løfte alene.

 

Individuel version
Hvis du vælger en individuel version af FLEXANEX, får du som udgangspunkt et hus uden vinduer og døre. Du har så frie hænder til at vælge fra elementoversigten, hvilke døre og vinduer du ønsker i huset.
 
Placeringen af de elementer, du vælger, er op til dig; der skal dog tages hensyn til vægmodulsystemets opbygning med hele, halve og halvanden moduler.

Gulv
Gulvet er af trykimprægnerede, 45 x 95 mm gulvstrøer og gulvbrædder udført med fer og not profil. 

Væg
Vægelementer kommer forsamlede og er opbygget med 28 x 70 mm rammer, udført med vindspærre. Vægelementerne er med 1 på 2 lodret profilbeklædning. 

Døre og vinduesmoduler
Dørene leveres som udadgående og kan vælges enten som højrehængt eller venstrehængt. Alle døre har rustfrit dørgreb med seks-stiftet cylinder. 

Ønskes der flere vinduer kan de tilkøbes under "Flexanex" kategorien

Vinduerne leveres enten med enkeltlagsglas eller med tolagstermoruder. Nogle af vinduerne leveres endvidere med opluk (se elementoversigt). 

Tagløsninger
Tagelementerne er opbygget af en 28 x 70 mm ramme beklædt med profilbrædder.

Tagbeklædningen er en kraftig, selvklæbende overpap. Tagkanter og tagfod afsluttes med brædder, hvorpå der monteres aluminiumskanter. 

Isolering

Det er nemt at isolere FLEXANEX, da der i gulvet er plads til 95 mm isoleringsmateriale og 70 mm i væg og tag.

Punktfundament (tilvalg)
FLEXANEX behøver ikke en sokkel, men skal dog have et godt og stabelt underlag samt være forsvarligt forankret eks. med nedstøbt forankring.

Der er dog mulighed for at tilkøbe en pakke med et punktfundament. Fundamentet er med trykimprægnerede brædder og bjælker tilpasset fundamentets længde. Desuden medfølger der varmegalvaniserede nedstøbningsbeslag. Beton til nedstøbning medfølger ikke i pakken, men kan købes i byggemarkedet. Med et punktfundament får du en god forankring af FLEXANEX hytten.

Cementspånplade for gulvelemement (tilvalg)
Ønsker du gulvelementet isoleret, skal du bruge en plade til at holde isoleringsmaterialet på plads. Der kan købes en pakke med cementspånplader, som er tilpasset de enkelte husstørrelser.

Indvendig beklædning (tilvalg)
Som tilvalg er der mulighed for at købe en pakke med FLEXANEX indvendige beklædning. Denne består af ludbehandlede profilbrædder med fer og not samt dampspærre for væg og tag. Den indvendige beklædning passer til husets størrelse, dog skal tilpasning omkring vinduer og hjørner foretages af kunden. 

Skillevæg (tilvalg)
Vil du gerne have huset opdelt i flere rum, er der mulighed for at tilkøbe en eller flere skillevægge. Disse leveres i elementer med løs beklædning til én side. Skal der være beklædning på begge sider af skillevæggen, kan dette købes. Med skillevæggen følger afslutning mod loftet, der passer til den valgte type hus. Der er også mulighed for at købe en dør til skillevæggen, som giver adgang mellem rummene i FLEXANEX huset.

Maling udvendig (tilvalg)
Som et tilvalg kan FLEXANEX købes malet udvendigt.
Malingen er vandbaseret og er i en farvekombination af sort og maghoni.
Maling udføres med ét lag grundmaling og én gang topmaling. Der medfølger sort maling, så du selv kan give en sidste gang efter huset er samlet.

Valgte produkter
Mere information
Varenummer PC620001
Du anmelder:Flexanex Individuel
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.