FLEXANEX INDIVIDUEL

Konfigurer produkterne efter dine behov

0,00 kr

000

Køb på webshop

Bestillingsvare: Denne vare bliver normalt afsendt indenfor ca. 4 uger.

Produktbeskrivelse

Flexanex det unikke redskabsrum og havehus koncept

Individuel version 
Hvis du vælger en individuel version er udgangspunktet et hus uden vinduer og døre. Du kan nu selv tilvælge fra elementoversigten, hvilke døre og vinduer du ønsker i huset.
 
Placeringen af de elementer du vælger er op til dig, dog inden for hensynet til vægmodul systemet med hele, halve og halvanden modulerne.

Gulv

Gulvet er opbygget med trykimprægneret 45x95mm gulvstrøer med gulvbrædder udført med fer og not profil. 

Væg
De forsamlede vægelementer er opbygget med 28x70mm rammer, udført med vindspærre. væg elementerne er beklædt med 1 på 2 lodret profilbeklædning. 

Døre og vinduesmoduler
Det er gældende for alle døre, at de leveres som udadgående og de kan vælges enten som højrehængt eller venstrehængt. Alle døre leveres med rustfrit dørgreb med 6 stiftet cylinder. 

Ønskes der flere vinduer kan de tilkøbes under "Flexanex" kategorien

Vinduerne leveres enten med enkeltlags glas eller med 2 lags termoruder. udvalgte vinduer leveres endvidere med opluk (se elementoversigt). 

Tagløsninger
De forsamlede tag elementer er opbygget med 28x70mm ramme, beklædt med profilbrædder.

Taget beklædes med en kraftig selvklæbende overpap. Tagkanter og tagfod afsluttes med brædder hvorpå der monteres aluminiumskanter. 

Isolering

FLEXANEX er nemt at isolere, der er plads til 95mm isoleringsmateriale i gulvet og 70mm i væg og tag.

Punktfundament (tilvalg)
Som tilvalg er der mulighed for at købe en pakke med punktfundament. Brædder og bjælker der er tilpasset i længde til fundamentet, leveres trykimprægnerede. De medfølgende nedstøbningsbeslag leveres som varmegalvaniseret. Beton til nedstøbning medfølger ikke i pakken og kan købes i byggemarkedet.

Cementspånplade for gulvelemement (tilvalg)

Ønskes gulvelementet isoleret er der behov for en plade til at holde isoleringsmaterialet på plads. Her kan købes en pakke med cementspånplader som er tilpasse de enkelte hus størrelser.

Indvendig beklædning (tilvalg)

Som tilvalg er der mulighed for at købe en pakke med FLEXANEX indvendig beklædning.

Den indvendige beklædning består af ludbehandlede profilbrædder med fer og not samt dampspærre for væg og tag. Den indvendige beklædning er tilpasset husets størrelse, dog skal tilpasning omkring vinduer og hjørner foretages af kunden. 

Skillevæg (tilvalg)
Hvis huset ønskes opdelt i flere rum er der mulighed for tilkøb af en eller flere skillevægge. Skillevæggen leveres i elementer med løs beklædning til 1 side. Ønskes der beklædning til begge sider kan dette købes. Hvis der ønskes adgang mellem rummene er der mulighed for at købe en dør til skillevæggen. Med skillevæggen følger afslutning mod loftet der passer til den valgte hus type.

Maling udvendig (tilvalg)

Som et tilvalg er der mulighed for at købe Flexanex malet udvendigt.
Malingen er vandbaseret og leveres i en farvekombination af sort og maghoni.
Maling udføres med 1 lag grundmaling og 1 gang topmaling. Der medfølger sort maling til at give en sidste gang efter montagen af huset.

Navn FLEXANEX INDIVIDUEL
Varenummer PC620001
Varemærke Flexanex