Luk

Flexanex Standard

Flexanex det unikke redskabsrum og havehus koncept

FLEXANEX er et modulopbygget system til bygning af ekstra rum i haven, som blandt andet kan anvendes som redskabsrum, havehus, værksted eller kolonihavehus.
Modulerne leveres pakket på paller, så de er lige til at samle. Der medfølger selvfølgelig en grundig samlevejledning på dansk, som trin for trin viser, hvordan huset skal samles. Du skal kun bruge almindeligt værktøj til at samle FLEXANEX, men det kan være godt at være to om det, da nogle af elementerne kan være tunge at løfte alene.

 

Standard version 
FLEXANEX standard versionen medfølger de vindue- og dør-moduler, der er vist på standard tegningerne. Du bestemmer selv placeringen af de medfølgende vinduer og døre. Ønsker du eksempelvis at døren skal være et andet sted, end den er vist på tegningen, placerer du den blot et andet sted under monteringen af dit FLEXANEX hus.

Gulv
Gulvet er af 45 x 95 mm, trykimprægnerede gulvstrøer med gulvbrædder med fer og not profil. 

Væg
Vægelementerne er forsamlede og opbygget med 28 x 70 mm rammer udført med vindspærre. Vægelementerne har 1 på 2 lodret profilbeklædning. 

Døre og vinduesmoduler
Alle døre leveres som udadgående, og der kan vælges mellem højrehængt eller venstrehængt. Alle døre har rustfrit dørgreb med seks-stiftet cylinder. 

Vinduerne leveres med enkeltlagsglas.

Tagløsninger
Tagelementerne er forsamlede og opbygget med en 28 x 70 mm ramme beklædt med profilbrædder.

Tagbeklædningen er en kraftig selvklæbende overpap. Der bruges brædder til afslutning af tagkanter og tagfod; der monteres aluminiumskanter på brædderne. 

Isolering
FLEXANEX huse og redskabsrum er nemme at isolere, da der er plads til 70 mm isoleringsmateriale i vægge og tag og 95 mm i gulvet.

Punktfundament (tilvalg)
FLEXANEX behøver ingen sokkel, men skal have et godt og stabelt underlag og være forsvarligt forankret eks. med nedstøbt forankring.
Der er dog mulighed for at tilkøbe en pakke med et punktfundament. Dette er med trykimprægnerede brædder og bjælker, der er tilpasset i længde til fundamentet. Der medfølger også varmegalvaniserede nedstøbningsbeslag. Beton til nedstøbning medfølger ikke i pakken, men kan købes i byggemarkedet. Et punktfundament giver en god forankring for huset.

Cementspånplade for gulvelemement (tilvalg)
Hvis gulvelementet ønskes isoleres, skal der bruges en plade til at holde isoleringsmaterialet på plads. Hertil kan der købes en pakke med cementspånplader, som er tilpasset det enkelte hus' størrelse.

Indvendig beklædning (tilvalg)
Det er også muligt at købe en pakke med FLEXANEX indvendig beklædning.

Denne beklædning består af ludbehandlede profilbrædder med fer og not samt dampspærre for væg og tag. Beklædningen er tilpasset husets størrelse, dog skal kunden selv lave tilpasninger omkring vinduer og hjørner. 

Skillevæg (tilvalg)
Skal huset være opdelt i flere rum, er der mulighed for tilkøb af en eller flere skillevægge. Disse leveres i elementer med løs beklædning til én side. Vil du have beklædning til begge sider, kan dette købes. Med skillevæggen følger afslutning mod loftet, der passer til den valgte hustype. Du kan selvfølgelig købe en dør til skillevæggen, så der er adgang mellem rummene i FLEXANEX huset.

Maling udvendig (tilvalg)
Du har mulighed for at købe FLEXANEX malet udvendigt.

Malingen, der bruges, er vandbaseret og findes i en farvekombination af sort og maghoni.
Maling udføres med ét lag grundmaling og én gang topmaling. Der medfølger sort maling, så du kan give en sidste gang maling efter montering af huset.

Valgte produkter
Mere information
Varenummer PC620000
Du anmelder:Flexanex Standard
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.