Luk

Google Home White Chalk

Google Home er din nye, smarte assistent i hjemmet, som guider dig igennem dagens gøremål, vejret eller afspiller din yndlingsmusik og sætter din favorit tv-serie på fjernsynet - når du beder om det.

Måske du allerede derhjemme har en Philips Hue lampe, en Chromecast eller anden smartenhed, som du styrer direkte fra din tablet eller smartphone. Har du tjekket, om de også virker med en Google Home?

Google Home fungerer nemlig som både en smarthøjtaler og smart assistent med stemmestyring i ét. Du kan samle alle dine smartenheder og behøver ikke at navigere frem og tilbage mellem apps, skærme og menuer.

I stedet kan du håndfrit betjene de kompatible smartenheder, og med et enkelt spørgsmål eller en kommando kan du eksempelvis starte din favoritserie på Netflix, bede om at få lyset dæmpet eller skrue op og ned for et rums temperatur ved blot at sige: "Hey Google, indstil temperaturen til 22 grader i soveværelset" eller "OK Google, afspil Breaking Bad på Netflix" for et gensyn med Walter White.

Din personlige assistent

Men Google Home er ikke blot stemmestyring - den er som skabt til planlægning til hele familiens medlemmer. Google Home har stemmegenkendelse, og du kan tilknytte op til seks personer, som hver morgen kan få tilpassede og individuelle overblik over deres dag - eksempelvis tidspunktet for dagens første aftale, den bedste rute at tage på arbejde, eller hvordan vejret arter sig, hvis du tager cyklen.

Skal der lidt musik til at starte dagen på, er Google Home udstyret med en High excursion-højtaler, der sikrer god lyd og kvalitet til en hyggelig morgenstund. Sig blot "Hey Google, afspil Lovely Day på Spotify", eller måske du har designet din helt egen playliste med håndplukkede sange til at komme op i gear.

Og nå ja! Hvis du er på vej ud af døren og kommer i tanke om, at der mangler mælk, kan du lige nå at sige: "Hey Google, tilføj mælk til indkøbslisten", så glemmer du det ikke, når du skal handle senere.

Produktinformation:

  • Mål: 9,64 x 14,28 cm (Ø x H)
  • Strømforsyning: 16,5 V / 2 A
  • Lydformater: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), Opus, FLAC med understøttelse af streams i høj opløsning (24-bit/96 KHz)
  • Trådløs: 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz / 5 GHz) Wi-Fi
  • Sensorer: touchskærm
  • Lyd: High excursion-højtaler / 2 mikrofoner
  • Porte og stik: DC-strømstik
  • Operativsystemer: Android 5.0 (og nyere) / iOS 9.1 eller nyere

Medfølgende dele:

  • Strømforsyning
  • Startguide
Mere information
Varenummer 2146927A
Produkttype Højtalere Smart Home
Varemærke Google
Diameter 9,64 cm
Farve Hvid
Højde 14,28 cm
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.