Luk

Napoleon gasgrill Prestige Pro 500

Lækker og luksuriøs gasgrill fra Napoleon med 4 hovedbrændere, Sizzle Zone-sidebrænder og infrarød bagbrænder.

Napoleon Prestige Pro 500 er noget af det ypperste indenfor gasgrill og er udstyret med en lang række smarte features og gadgets. 

Grillen er udført i rustfrit stål med dobbeltvægget låg og skabe med softclose-funktion for behagelig betjening. Derudover har den Night Light™ i grill og skabe samt lys i kontrolknapperne, så der kan grilles selv efter mørket er faldet på.

Med det primære grillareal på 71 x 45 cm er der masser af plads til både kød og tilbehør, og de fire hovedbrændere giver gode muligheder for at afprøve forskellige grillmetoder.

Grillens tændingssystem er nem at betjene, og via samme knap kan man både tænde grillen og justere gassen. Grillen har en stor varmehylde, der fx kan anvendes til brød samt store sideborde med redskabs- og flaskeholdere og en stang til viskestykker, så du har alt, du skal bruge lige ved hånden.

Prestige Pro 500 har integreret Accu-Probe-termometer og er forsynet med fire hjul, hvor samtlige kan låses, så du er sikret en god stabilitet. 

Ydermere har grillen en smart Sizzle Zone™-funktion, der på blot 30 sekunder får temperaturen op på hele 980 grader. På den måde får kødet en lækker karameliseret og grillet overflade, hvor de høje temperaturer er med til at forsegle smagen i kødet.

Prestige Pro 500 har en infrarød bagbrænder, der giver god mulighed for brug af rottisseri. Desuden kommer gasgrillen med riste i to niveauer, der giver jævn varme til hele grillarealet, så du får en ensartet stegning og et godt grillresultat, der kan nydes med familie og venner.

Med i købet af en Napoleon Prestige Pro gasgrill får du et gratis rotisseri, så du i endnu højere grad kan udforske og skabe nye og smagfulde retter.

Produktinformation:

  • Mål: 169 x 63 x 132 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 71 x 45 cm
  • Hovedbrændere: 4 stk.
  • Sidebrænder: 1 stk.
  • Bagbrænder: 1 stk.
  • Materiale: rustfri stål
  • Farve: stål
Mere information
Varenummer 7201599A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Napoleon
Download yderligere info
Antal brændere 4
Bredde 63 cm
Farve Stål
Grillareal 71 x 45 cm
Højde 132 cm
Længde 169 cm
Materiale Rustfri stål
Serie Prestige PRO
Transportabel Nej
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.