Luk
Fri fragt
Kun webshop

Outdoorchef gasgrill Dualchef 325 G

Brugervenlig og fleksibel gasgrill fra Outdoorchefs nye Dualchef-serie af gasgrill med et moderne design og det nye Dual Gourmet System (DGS®), der kombinerer to temperaturzoner og perfekt varmefordeling i hele grillkammeret.

Dualchef 325 G kommer med tre DGS-brændere i rustfri stål med let elektrisk tænding og er designet med DGS® Zone Divider, der betyder, at du har mulighed for at tilberede forskellige retter ved forskellige temperaturer på én og samme grill, uden at smagene blandes eller tabes.

Derudover kommer gasgrillen med mulighed for rotisseri og ekstra kogeplade, så der samtidig med grillningen, kan forberedes tilbehør. Støbejernsriste sikrer maksimal varmefordeling og giver det velkendte grillmønster, og DGS® Protection Bars reducerer fedtbrand.

I grilllåget sidder to integrerede termometre, der giver mulighed for at følge med i temperaturen i de to varmezoner uden at skulle åbne låget, og et sikkerhedssystem lyser rødt, hvis gasventilen er åben. Ydermere er Dualchef 325 G designet med et velindrettet underskab med plads til gasflaske og tilbehør.

Med 325 G får du en veludført og alsidig grill med mange funktioner og praktiske detaljer, hvor du nemt kan lave mange forskellige og spændende grillretter, der vil imponere familie og venner.

Produktinformation:

  • Mål: 139/82 x 63 x 123 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 60,9 x 44 cm (L x B)
  • Arbejdshøjde: 95 cm 
  • Antal brændere: 3 inkl. sidekoger
  • Brændeydelse: 15,4 kW
  • Grilltype: gas
  • Vægt: 75 kg 
Mere information
Varenummer 7201812A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 3
Bredde 139 cm
Farve Sort
Grillareal 61 x 44 cm
Højde 123 cm
Materiale Rustfri stål
Serie Dualchef
Transportabel Nej
Tykkelse 63 cm
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Dualchef 325 G

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.