Luk
Fri fragt

Outdoorchef gasgrill Geneva 570 G

Alsidig gasgrill fra Outdoorchef med indbygget termometer, to brændere i forskellige størrelser og Easy-Flip system.

Geneva 570 G har et grillareal på 54 cm og er let at betjene med integreret elektrisk tænding i begge drejeknapper. Derudover kommer gasgrillen med det smarte Easy-Flip system, der betyder, at der let kan skiftes mellem direkte og indirekte varme.

Easy-Flip systemet består af en todelt tragt, hvor den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, og den øverste kan vendes for indirekte eller direkte varme. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Geneva 570s design giver plads til gasflasken, så den ikke skal stå fremme, og de to sideborde kan klappes sammen efter behov og plads. Med en bredde mellem 60 til 136 cm kan Geneva-gasgrillen finde plads på både altaner og større terrasser, hvor der kan forberedes nye og spændende grillretter.

Produktinformation:

  • Mål: 60/136 x 75 x 108 cm (L x B x H)

  • Arbejdshøjde: 86 cm

  • Grillareal: 54 cm (Ø)

  • Lille brænder: 1,2 kW

  • Stor brænder: 8,5 kW

Mere information
Varenummer 7210129A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 2
Grillareal 54 x 54 cm
Serie Geneva
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Geneva 570 G

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.