Luk
Fri fragt
Kun webshop

Outdoorchef gasgrill Montreux 570 G

Effektiv gasgrill fra Outdoorchef med indbygget termometer og det smarte Easy-Flip system, der giver mulighed for at lave et hav af forskellige retter på grillen.

Outdoorchefs Easy-Flip er et tragtsystem med en todelt tragt, hvoraf den nederste beskytter mod fedtbrande og opflamning, mens den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen gøres let, da grillen, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Montreux-gasgrillen har et grillareal på 54 cm og et 2-brændersystem med integreret tænding i begge drejeknapper og med det indbyggede termometer, kan du følge om temperaturen er den rette til kødet eller brødet.

Du kan derfor let invitere venner og familie over til en grillmiddag, hvor du kan imponere med lækre grillretter eller forbered morgenmad med brød bagt i grillen og grillstegt spejlæg og bacon.

Derudover er Montreux meget brugervenlig, og du kan både justere arbejdshøjden og tilpasse de aftagelige sideborde, og ligeså gør to hjul det nemt at flytte grillen rundt på altanen eller terrassen. Den praktiske hylde under grillen giver desuden god plads til opbevaring.

Produktinformation:

  • Mål: 106 x 128 x 67 cm (H x B x D)

  • Grilloverflade: 54 cm (Ø)

  • Brænder: 9,7 kW

  • Brændere: 2 stk.

  • Farve: sort

Mere information
Varenummer 7200534A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 2
Farve Sort
Grillareal 54 x 54 cm
Serie Montreux
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Montreux 570 G

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.