Indlæser

Grillrengøring & grillpleje

(60)
Der er ikke noget bedre end at grille god mad på terrassen en varm sommerdag. Her kan du samle familie og venner til en hyggelig stund, imens I kan grille alverdens lækre madvarer. Når du hygger dig i det gode selskab, kan det være nemt at glem..

1-32 af 60 produkter

Levering
Click & Collect
Special Price 84,98 kr. Regular Price 108,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 92,78 kr. Regular Price 118,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 155,18 kr. Regular Price 198,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 132,56 kr. Regular Price 169,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 155,18 kr. Regular Price 198,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 58,46 kr. Regular Price 74,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 139,58 kr. Regular Price 178,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 31,16 kr. Regular Price 39,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 60 produkter

Grillrengøring og grillpleje

Der er ikke noget bedre end at grille god mad på terrassen en varm sommerdag. Her kan du samle familie og venner til en hyggelig stund, imens I kan grille alverdens lækre madvarer. Når du hygger dig i det gode selskab, kan det være nemt at glemme at gøre grillen rent efterfølgende, men det er altså vigtigere, end du tror. En grill bliver nemt udsat for meget snavs, når du tilbereder forskelligt mad på den, og du kan spare meget tid, hvis du løbende gør den rent.

BAUHAUS sortiment af grillrengøring 

Hos BAUHAUS finder du alt, hvad du skal bruge til at vedligeholde og rengøre din grill. Vi har både midler, som jævnligt kan benyttes efter brug af grillen, men også midler til når din grill skal have den helt store tur. I vores sortiment kan du blandt andet finde disse redskaber, som er værd at overveje som tilbehør til din grill:

  • Grillrens
  • Grillbeskytter
  • Grillbørste
  • Rengøringssvamp

Grillrens er nyttigt, når din grill skal gøres rent i dybden. Hos BAUHAUS finder du forskellige varianter af grillrens både til grillristen, det udvendige rustfri stål samt emaljen både ind- og udvendigt. Du skal være opmærksom på at erhverve dig den grillrens, som passer til din grill. Alt dette kan du læse meget mere om under de enkelte produkter. 

En grillbeskytter er et gitter med non-stick overflade, som du kan lægge ovenpå din grillrist. Når du placerer maden derpå, sørger du for, at madresterne ikke brænder fast på din grillrist. En grillbeskytter ændrer ikke noget for din grillmads smag eller tilberedning, den gør udelukkende rengøringen en del nemmere for dig. 

Hvis du har en grill, er det næsten uundværligt med en grillbørste. De fleste af vores grillbørster er af ståluld, som nemt og effektivt vil fjerne både rust og snavs, så du kan holde grillen ren uden det store besvær. Når dit ståluld er blevet gammelt og slidt, kan du nemt og hurtigt udskifte det med en ny pakke ståluld fra BAUHAUS' sortimentet. På den måde undgår du at udskifte hele din grillbørste hver gang. Hvis din grillrist har en anden belægning end støbejern, skal du benytte en messingbørste, der er mere skånsom for overfladen.

En rengøringssvamp er også et produkt, du får brug for, når du skal rengøre andre dele af din grill. Når du vil rengøre andet end grillristen, er det vigtigt, at du er mere skånsom, så ydersiden på din grill kan forblive pæn i lang tid. Med en blød rengøringssvamp kan du nemt fjerne snavs fra ydersiden af din grill uden at lave ridser i overfladen.  

Rengøring af din grill 

Når du skal rengøre din grill, hvad end det er en kul- eller gasgrill, er det vigtigt, at du husker at få det ordnet, imens grillen stadig er varm. Du kan ligeså godt få det gjort, så snart du er færdig med at bruge den, så det er hurtigt overstået. I tilfælde af at du ikke får rengjort din grill, imens den fortsat er varm, er du nødt til at tænde grillen igen. Hvis du benytter en gasgrill, er det selvfølgelig hurtigt at opvarme din grill igen, når du skal rengøre den, men med en kulgrill vil det tage en del længere tid. 

Når din grill er varm, kan du bruge din grillbørste til at skrubbe mad- og fedtrester af. Varmen på grillen gør det nemmere at fjerne de snavsede rester uden for meget besvær, og hvis du blot sørger for at gøre dette, hver gang du har brugt din grill, så vil du også undgå at være nødsaget til jævnligt at benytte skrappere midler. 

Hvis du kæmper med noget genstridigt snavs, så kan du spraye grillrens på, som kan være behjælpelig med opløsning af madresterne. Bagefter skulle din grillbørste gerne kunne klare resten. 

Når du skal rengøre bunden af din grill, kan snavset opløses og fjernes med et fedtopløsende rengøringsmiddel, varmt vand og en rengøringssvamp. Når du skal rense overfladen på din grill, findes der specifikke former for grillrens til dette område. 

Rengøring af dit tilbehør 

Når du skal rengøre din grill, skal du selvfølgelig også huske, at rengøre de redskaber du bruger, imens du griller. Disse redskaber behøver ikke nær så meget pleje og forsigtighed, som din grill gør, da de fleste kan vaskes op med vand og opvaskemiddel lige efter brug. Hvis du vil imødekomme klistrende madrester, kan du eventuelt benytte en non-stick spray både på din grill og dine grillredskaber, så du kan undgå det værste. 

Andet tilbehør til din grill 

Er du på udkig efter mere tilbehør til din grill, har vi hos BAUHAUS et stort udvalg af alt det grilltilbehør, du kan få brug for. Tag et kig her, hvor du blandt andet finder grillplader- og riste, grillredskaber og overtræk til din grill

Vi har også et stort udvalg af elgrill, gasgrill og kulgrill, som du kan finde her. Vores udvalg af grill indebærer kendte mærker som Weber, Broil King og Napoleon.  

Køb dine rengøringsmidler hos BAUHAUS 

Har du fundet de rengøringsmidler, som du skal bruge til din grill, så mangler du bare at bestille dem hjem. Når du handler hos BAUHAUS har du flere leveringsmuligheder at vælge imellem. Vi kan altid sende leveringen hjem til dig, så du har den i løbet af et par dage, men du kan også benytte dig af vores Click & Collect service. Med denne service kan du bestille dine ønskede varer til afhentning i dit nærmest BAUHAUS byggevarehus, så du har muligheden for at få varerne samme dag. 

Har du brug for yderligere vejledning til rengøring af din grill, så er du altid velkommen i din lokale BAUHAUS. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål vedrørende din grill af en af vores dygtige medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.