Indlæser

Bålsted & tilbehør

(110)

Alle produkter

110 produkter

Tilbehør til dit bålsted

Der er ikke noget som den danske sommer. Når aftenerne bliver lune og lyse, så du kan sidde ude i haven og nyde det i godt selskab. 

Hos BAUHAUS har vi samlet et stort udvalg af forskelligt tilbehør, som du kan bruge til at skabe det perfekte, hyggelige bålsted på terrassen eller i haven. Du finder både elementer i vores sortiment, som du kan bruge til at bygge bålstedet, samt tilbehør som du kan benytte, når bålstedet er færdiglavet. 

 

Skab en hyggelig atmosfære med et bålsted

Et bålsted kan du bruge til at skabe en hyggekrog i haven eller på terrassen, hvor du og dine kære kan samles og lave mad over bål eller bare nyde en kop kaffe til synet af skæret fra flammerne. 

Hvis du har børn, vil de helt sikkert elske en hyggeaften ved bålet med snobrød, pandekager eller skumfiduser. Et lille bål i haven er også en optimal løsning til at holde varmen ude lidt længere, uden at du behøver at investere i terrassevarmere eller lignende.

 

Hvad kan jeg lave ved bålstedet?

Et bålsted giver anledning til en masse afslapning og spændende aktiviteter, især hvis du har børn. Børnene kan more sig med at lave snobrød eller skumfiduser, imens de voksne kan nyde varmen og den rare atmosfære, som åben ild skaber. Hvis du mangler inspiration til, hvilke lækre ting du kan lave over bål, kommer der her nogle bud på det grej, vi har til formålet:

  • Lav snobrød på snobrødspinde
  • Tilbered skumfiduser ved hjælp af et grillspyd
  • Bag pandekager på den specielle pandekagepande
  • Grill pølser på en rist over bål
  • Lav nemme og lækre vafler på et vaffeljern
  • Lav lækker frokost i et toastjern
  • Pop dine popcorn over bål i et popcorns-net eller låg
  • Tilbered din kaffe eller kakao over bål og drik den af et emaljekrus

I vores sortiment finder du alt det grej, som du skal bruge til disse forskellige ting, så du kan fyre op for “hjemmepoppede” popcorn over bål eller pandekager med den helt rette smag. Dette er små, simple retter, som kan sætte prikken over i’et på stemningen en sommeraften i Danmark. 

Hvis du er vild med udelivet, kan du også gå skridtet længere og lave et helt måltid over bål. Hos BAUHAUS finder du pander, gryder og grillriste i forskellige varianter, så der ikke er nogen undskyldning for at kaste dig ud i den helt store middag over bål. Hvis det først er blevet en succes én gang, kan det sagtens gå hen og blive en hyggelig hobby for dig og din familie. 

 

Hvad skal jeg bruge til mit bålsted?

Når du skal lave dit eget bålsted, er der nogle ting, som er nødvendige for at skabe de rette rammer. Et bålfad er et godt sted at begynde. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af bålfad i forskellige størrelser og forskellige designs.

Her er det vigtigt, at du overvejer, hvor høj en afskærmning, du vil have på dit bålfad. Derudover kan du også få varianter med låg, hvis du føler, at det er en nødvendighed. I og med, at du finder bålfad i mange forskellige størrelser, skal du overveje, om det er en vigtig faktor, at du nemt kan flytte bålfadet rundt. 

Inden du begynder at tænde op for bålet, er det også vigtigt, at du har iført dig en grillhandske, så du undgår brandskader. Hvis du skal i gang med de store kødgryder over bål, vil det også være en god idé at iføre sig et grillforklæde, så du undgår snavs fra mad og bål på dit tøj.

 

Tips til at etablere dit eget bålsted

Hvis du vil etablere et fast bål i haven som en lille hyggekrog for dig og familien, så har vi her nogle tips til, hvordan du kommer i gang. 

Start med at overveje placeringen nøje, inden du begynder at grave nogle steder. Et bålsted kræver et stort areal i haven, og du skal helst placere det et stykke fra huset, så du undgår brandfare. Samtidig skal du tænke over vindretningen på arealet. Bålstedet skal gerne blive placeret en smule i læ, uden at komme for tæt på træer og buske, som ilden kan svitse af. Til slut skal du også huske dine naboer, som helst skal være så upåvirkede som muligt af røgen fra din bålplads.

Når du har fundet den helt rette placering, skal du endelig bare i gang med at grave, så du kan få etableret den hyggelige bålplads. Du kan eventuelt finde forskellige belægningssten, som du kan bruge til at danne et fint bålsted. 

Hvis du ønsker, at bålstedet skal blive et område, hvor du rigtigt kan slappe af med ekstra god komfort, så tag for eksempel et kig på vores havestole, hvor du kan finde et utal af forskellige designs. 

Hvis du vil undgå en svær optænding af bålet og for meget røg, så husk, at det er alfa omega, at dit brænde er tørt nok. Derfor vil det også være mest fordelagtigt, hvis du har muligheden for at opbevare dit brænde et sted indendørs. Det er også altid en god idé at have en spand med vand ved siden at dit bål, så du hurtig kan slukke ilden, hvis der opstår en uforudset situation.

 

Køb dit bålsted samt tilbehør her i dag! 

Når du har fundet alle de elementer, som du skal bruge til dit bålsted, mangler du bare at få bestilt det hele hjem. Du kan nemt og hurtigt få varerne leveret til din adresse i løbet af få dage, men du kan også benytte dig af vores Click & Collect, hvis du ønsker det. Click & Collect er en service, hvor du kan bestille dine ønskede varer og derefter hente dem hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.