Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Big bags

(95)
Har du behov for big bags med grus, plantemuld eller noget helt tredje? Tag et kig på vores store udvalg af big bags, og find det, du lige står og mangler. Fordelen ved en big bag er, at du typisk får rigtig meget for pengene. Køber du grus, p..

1-32 af 95 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 95 produkter

Big bag

Har du behov for big bags med grus, plantemuld eller noget helt tredje? Tag et kig på vores store udvalg af big bags, og find det, du lige står og mangler. Fordelen ved en big bag er, at du typisk får rigtig meget for pengene. Køber du grus, plantemuld eller andet her hos os, kan du derfor se frem til en god handel. Hos BAUHAUS har vi desuden fri fragt på stort set alle vores big bags.

Se også vores samlede udvalg inden for drivhuse, jord & planter.

Få leveret dine materialer nemt med en big bag

Du kan bruge en bigbag til mange formål, og big bags er nogle store poser, der er lavet af et stærkt, slidstærkt materiale, der kan rumme op til flere tons materialer uden at gå i stykker. Derfor er en big bag ideel til at levere store mængder af forskellige former for byggematerialer, der kan være svære at holde eller samle – for eksempel grus eller sand. Før i tiden havde en lastbilchauffør altid læsset sand og lignende af i en bunke ved fortovet.

Ved at bruge bigbags til at levere dine materialer kan du undgå at få sandet spredt af vinden og bedre beskytte din græsplæne mod grimme pletter. Materialerne er desuden nemmere at transportere i en big bag, da de fire kraftige stropper gør det muligt at hejse den op på et stillads med en kran. To personer kan også bære den store taske mellem sig, hvis den ikke vejer for meget.

Hvilket projekt skal du bruge big bags til?

Uanset hvilket materiale du forsøger at belægge, om det er en indkørsel, terrasse eller havesti, er det vigtigt at starte med en god overflade. En solid, jævn overflade forhindrer fliser og sten i at glide ud af plads, og vil få din belægning til at holde meget længere. Derfor er det vigtigt at bygge overfladen ordentligt op, inden du begynder dit projekt, så du kan nyde dit hårde arbejde i mange år fremover. Se udvalget af belægningssten her.

Det nederste lag af en belægning består typisk af et beskyttelseslag, et basislag og et afretningslag. Det nederste beskyttelseslag kan være jorden, eller det kan bygges op med sand. Derefter laves et bundlag af stabilgrus, og det komprimeres godt med en pladevibrator. Tykkelsen af ​​underlaget afhænger af den belastning, som belægningen skal kunne modstå.

Eksempelvis kan en havegang kun kræve en tykkelse på 10 centimeter, hvorimod en indkørsel kan kræve en tykkelse på op til 25 centimeter. Til sidst er der et afretningslag, som eventuelt er lavet af sand. Den skal ikke være særlig tyk, men cirka 3 centimeter. Herefter kan fliserne lægges.

Du skal bruge en masse materiale til de forskellige lag, så derfor kan vi hos BAUHAUS tilbyde store sække med både sand og grus. Det er også her, at du finder murersand eller støbemix, som bruges til støbearbejdet.

Fyld dine big bags med et udvalg af forskellige materialer

Granitskærver kan bruges som et flot finish i bede og krukker. De fås i flere forskellige farver og kan give din have et unikt udtryk. Du skal bruge en stor mængde granitskærver, hvis du vil dække hele haven, og det er mere praktisk at få leveret en stor pose lige til døren.

Du finder også et udvalg af big bags fyldt med træflis i vores udvalg. Disse spåner kan bruges på samme måde som granitskærver – til at holde på fugten i jorden og give planterne adgang til fugt helt op til overfladen. Træflis skaber et mere afdæmpet look i haven end granitskærver. Hvis du vil forbedre jorden i eksisterende bede, etablere højbede eller lave topdressing til græsplænen, skal du anskaffe muldjord, der kan bruges til alle tre formål.

Køb din big bag online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette big bag, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit projekt derhjemme. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af big bags. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få de rette materialer med hjem.

 
FAQ:

  • Hvad er big bags?
    Big bags er nogle store poser, der er lavet af et stærkt, slidstærkt materiale, der kan rumme op til flere tons materialer uden at gå i stykker. Du kan bruge big bags til mange formål. Derfor er en big bag ideel til at levere forskellige former for byggematerialer, der kan være svære at holde eller samle – det gælder blandt andet grus og sand.
  • Hvilke big bags sælger BAUHAUS?
    Hos BAUHAUS finder du big bags med flere forskellige materialer. Du har derfor gode muligheder for at få netop det materiale, som du har brug for leveret hjem til dig i en big bag. Dertil kan du også vælge mellem, hvor mange liter du vil have. Vi forhandler big bags i både 1000 liter og 2000 liter.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.