Indlæser

Drivhustilbehør

(126)
Mangler du tilbehør til dit drivhus, måske i form af en vinduesåbner, drivhusvarmer eller noget helt tredje? Hos BAUHAUS kan du med stor sandsynlighed finde det, du har brug for til en stærk pris. Når det kommer til drivhustilbehør, har vi ne..

1-32 af 126 produkter

Side

Viser 1-32 af 126 produkter

Drivhustilbehør 

Mangler du tilbehør til dit drivhus, måske i form af en vinduesåbner, drivhusvarmer eller noget helt tredje? Hos BAUHAUS kan du med stor sandsynlighed finde det, du har brug for til en stærk pris.

Når det kommer til drivhustilbehør, har vi nemlig et bredt sortiment ud over det sædvanlige. Blandt vores drivhustilbehør finder du alt lige fra automatiske vinduesåbnere til glasholdere, så dyk ned i udvalget, og find lige præcis det tilbehør, du har brug for. Se også vores samlede udvalg af drivhuse, jord & planter her.

Hvilken slags drivhustilbehør har du brug for?

Du kan finde et væld af forskelligt tilbehør til dit drivhus. Måske ved du allerede, hvad du er ude efter, men ellers kan du også blive inspireret af udvalget her hos BAUHAUS. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, hvor du kan få et overblik over alle dine muligheder, så du kan skabe de bedste vækstbetingelser for dine planter.

Er temperaturen for høj, får dine planter nok vand, eller er det svært at finde plads til alt tilbehøret? For få et overblik over alle de mange muligheder, så får du et lille udsnit af det tilbehør, som du finder til dit drivhus her:

  • Termometre: Det er helt afgørende, at dit drivhus har den rette temperatur, hvis dine planter skal vokse. Du kan anskaffe dig to termometre - et termometer, der måler drivhusets generelle temperatur og et specielt jordtermometer, der måler planternes jordtemperatur.
  • Vinduesåbnere: Det skal gerne være en vis varme i drivhuset. Men det er alligevel vigtigt, at du husker at lufte ud med jævne mellemrum, så planterne ikke tager skade af varmen. Visse vinduesåbnere kan endda åbne og lukke vinduet helt automatisk, når temperaturen skal justeres.
  • Vandingssystemer: Glemmer du nogle gange at vande dine planter i en travl dagligdag? Når først en plante er visnet, så er der ofte ikke meget at gøre Men heldigvis kan du få automatiske vandingssystemer, der kan klare vandingen for dig.

Opnå den optimale ventilation i dit drivhus

En effektiv ventilation er vigtigt for et godt indeklima i dit drivhus. Afhængig af hvilken slags drivhus du har, så kan du vælge mellem forskellige løsninger til ventilationen.

Ved nogle modeller af drivhuse kan du tilkøbe et jalousivindue, der passer til siden af drivhuset. Et jalousivindue sørger nemlig for god tilførsel af frisk luft i drivhuset uden at skade dine planter via skrå lameller, så der ikke kommer træk i bunden af drivhuset.

Ved andre modeller kan du tilkøbe yderligere tagvinduer. Varmen stiger op og med et tagvindue kan du nemt og enkelt regulere temperaturen i dit drivhus.

Du kan justere de automatiske vinduesåbnere til at åbne mellem 16 og 25 grader. Om sommeren kan det være fornuftigt at slå den automatiske funktion fra og blot lade vinduerne stå åbne.

Læs også hvordan du rengører dit drivhus her.

Får dine planter nok vand? Find det rette vandingstilbehør her

Ved du, hvor meget vand har dine planter behov for? Det kan være svært at vurdere. Som udgangspunkt er der brug for rigeligt med både vand og gødning i dit drivhus. Eksempelvis har en tomatplante behov for mellem 6-8 liter vand i døgnet. Det kan derfor være en god idé at have en vandslange liggende tæt på drivhuset.

Men du kan også vælge at installere et automatisk vandingssystem. Det sikrer, at alle planterne får nok med vand. På den måde kan du sagtens tage på ferie uden at bekymre dig om planterne, da vandingssystemet håndterer vandingen, mens du er væk.

I løbet af sommeren kan det dog blive til ret meget vand, så du kan også få en billigere og mere miljøvenlig løsning ved at anskaffe dig en regnvandsopsamler, som du også finder her på siden.

Køb dit drivhustilbehør online hos BAUHAUS


Når du finder det rette tilbehør til dit drivhus, så er det let og ligetil at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få endnu mere glæde af dit drivhus. Vi leverer til både din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af drivhustilbehør. Vores kompetente medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få det rette tilbehør med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvilket drivhustilbehør bør man købe?
    Den slags drivhustilbehør som du skal vælge afhænger først og fremmest af dine behov. Dog er det vigtigt, at du overvejer en god ventilation fra start. Selve størrelsen på dit drivhus afgører også, hvor meget tilbehør du kan have, og om du skal have et havebord og stole derinde. Se udvalget hos BAUHAUS, og bliv inspireret til at vælge dit nye drivhustilbehør.
  2. Hvordan indretter man et drivhus?
    Når du skal indrette dit drivhus, så er det en god idé at kombinere det praktiske med det æstetiske. Det betyder, at du kan vælge nogle smarte opbevaringsmøbler, nogle pæne trækasser og redskaber i blankt stål frem for plastik. Et par sammenklappelige havestole kan også være gode at have. Dertil kan du også vælge planter, der vokser op under taget.