Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Plantekasser (111)

Med plantekasser hjem til dig har du mulighed for at skabe et dekorativt udtryk til din terrasse, til din have eller til din altan. Hos BAUHAUS kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af plantekasser, så mon ikke du kan finde netop de..

1-32 af 111 produkter

Special Price 249,95 kr. Regular Price 299,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 398,95 kr. Regular Price 449,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 148,95 kr. Regular Price 269,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 78,95 kr. Regular Price 79,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 398,95 kr. Regular Price 449,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 111 produkter

Plantekasser

Med plantekasser hjem til dig har du mulighed for at skabe et dekorativt udtryk til din terrasse, til din have eller til din altan. Hos BAUHAUS kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af plantekasser, så mon ikke du kan finde netop den type, der passer hjem til dig. 

Mange af vores plantekasser er udstyret med hjul, så de er lette at flytte rundt på. Dermed kan du nemt ændre det æstetiske udtryk derhjemme. 

Når du overvejer, hvilken slags plantekasse, der passer hjem til dig, så er størrelsen på plantekassen meget relevant. Store plantekasser optager naturligvis mere plads, men du får dermed også muligheden for at dyrke flere planter og urter i dem. 

Hvad kan du bruge en plantekasse til?

Da plantekasser fås i flere forskellige størrelser, så kan plantekasser bruges til mange forskellige formål, og derfor finder du både plantekasser, som bruges som blomsterkummer, og andre som kan bruges til anlægningen af havebede.

Dertil kan du vælge plantekasser i flere forskellige former og materialer, så du på den måde kan være sikker på at finde en variant, hvor du kan plante dine blomster, urter og buske. Du kan få plantekasser i disse materialer:

  • Træ
  • Beton
  • Råstål
  • Cortenstål
  • Plastik

Det mest populære materiale er træ, men efterhånden er beton også blevet mere efterspurgt blandt mange kreative havefolk. Derimod er råstål stadigvæk forbeholdt fagfolk, der har forstand på at arbejde med dette materiale. 

Det er let at genkende cortenstål, der er kendetegnet ved den karakteristiske rustrøde belægning, og netop cortenstål er også blevet yderst populært i de senere år. Cortenstål er hårdere end almindeligt stål, men på trods af dette er det alligevel forholdsvis let at arbejde med. Med cortenstål kan du selv sammensætte dine plantekasser, så du kan få de helt rette størrelser - og du behøver ikke engang at svejse siderne sammen.

Med en plantekasse af træ kan du let skabe en hyggelig stemning på terrassen. BAUHAUS kan tilbyde forskellige plantekasser i træ, så du kan finde den form og farve, der passer hjem til dig.

Derudover kan du også finde plantekasser af plastik, der både er flotte og praktiske på samme tid. Hvis du gerne vil give dine plantekasser dit eget personlige præg, så kan du altid supplere med nogle dekorationssten.

BAUHAUS tilbyder dig plantekasser, der er lavet på forhånd, men hvis du foretrækker at bygge dine egne plantekasser, så har vi lavet en guide til dig. Det behøver nemlig ikke være svært at lave plantekasser selv. Læs vores guide her.

Der er flere fordele ved en plantekasse

Du kan få glæde af mange fordele ved at dyrke dine planter eller urter i plantekasser. Det gælder i høj grad i en tør sommer, hvor det er nemmere at vande planterne, når pladsen er begrænset. Det gør det også lettere for planterne at holde på fugten, når de er placeret tæt sammen. Det er dog værd at bemærke at nogle planter godt kan tåle at stå tæt sammen, mens andre planter foretrækker mere plads.

Det er også vigtigt, at du løbende tilsætter kompost til dine plantekasser hvert år, for når planterne vokser, så bruger de næringen i jorden, og hvis du ikke tilsætter ny næring i form af kompost, så kan planterne ikke vokse.

Med plantekasser får du tilmed en meget bedre måde at arbejde på, da du ikke skal overbelaste ryggen. Plantekasser giver dig en bedre arbejdsstilling, så du undgår at ligge på knæ på jorden.

Hvis du gerne vil sikre dine planter mod snegle, så er en såkaldt sneglekant et effektivt redskab mod dræbersneglene i haven. En sneglekant på dine plantekasser beskytter nemlig dine planter, således at sneglene ikke kan komme op i plantekasserne - en simpel, men effektiv metode.

Derudover er plantekasser med hjul også en fordel, så du nemt kan flytte rundt på plantekasserne, og på den måde kan du ændre havens eller terrassens indretning efter din stil. For at få det meste ud af dine plantekasser, så er det også nødvendigt at have styr på planteredskaberne. Du finder vores udvalg af planteredskaber her.

Køb dine plantekasser online hos BAUHAUS

Har du fundet de rette plantekasser, der passer til din bolig? Så kan du nemt og hurtigt bestille dem direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig skabe et dekorativ udtryk på din terrasse og i din have derhjemme. Vi leverer både til din egen adresse eller til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus via vores Click & Collect. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du foretrækker.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af plantekasser. Vores erfarne medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på alle dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på, at du får de helt rette plantekasser med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.