Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Affaldsstativer

(50)
Affaldsstativer Affaldsstativer og skraldespande er både nødvendige og praktiske, når der skal samles affald. En udendørs skraldespand med hjul er let at trække rundt i haven, og du slipper for at flytte affaldet fra en trillebør og op i affalds..

1-32 af 50 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 50 produkter

Affaldsstativer

Affaldsstativer og skraldespande er både nødvendige og praktiske, når der skal samles affald. En udendørs skraldespand med hjul er let at trække rundt i haven, og du slipper for at flytte affaldet fra en trillebør og op i affaldssækken – det hele er klaret i en og samme arbejdsgang. Bestil affaldsstativer hos BAUHAUS.

Et affaldsstativ til haven er en smart og praktisk mulighed for at få samlet haveaffaldet sammen i en pose. Når posen er fuld, er den lige til at smide bag i bilen og køre på genbrugspladsen.

Hvis det kniber med pladsen i den almindelige affaldsspand til dagrenovation, så kan et ekstra affaldsstativ også bruges til at samle papir, pap, konservesdåser m.m. På den måde får du ekstra plads i skraldespanden, og du kan let selv skaffe dig af med den ekstra affaldspose.

Tre fordele ved affaldsstativer og skraldespandsskjulere

 • Let indsamling af f.eks. haveaffald, der nemt kan smides i affaldsposen med det samme
 • Med flere affaldsstativer kan du lave din egen affaldssortering klar til genbrugspladsen
 • Gem den grimme affaldsspand lidt af vejen med en flot og smart skraldespandsskjuler

 

Skraldespand udendørs – Stort udvalg

Det udendørs skraldespandsstativ findes i flere modeller – enten med hjul eller som stationære stativer.

En havevogn med hjul kan let trækkes rundt i haven, så du kan smide haveaffaldet i posen, efterhånden som du samler det sammen. Derved undgår du, at skulle håndtere haveaffaldet flere gange.

En anden stor fordel ved at samle haveaffaldet i vogn er, at affaldet ikke blæser rundt i haven, inden du når at få puttet det i sækken.

De stationære stativer er flot udført i trykimprægneret træ, som enten står råt eller malet. De umalede stativer kan bruges som de er, eller du kan behandle dem med træbeskyttelse i en farve der passer til boligen.

Fælles for affaldsstativerne er, at der let kan påsættes en almindelige affaldssæk i plastik eller en klassisk papirsæk i den indbyggede poseholder. Hvis du samler papir til genbrugsstationen, kan du med fordel samle det i affaldssækken af papir. Derved behøver du ikke at tømme sækken, med kan smide den direkte i containeren.

Hos BAUHAUS har vi både de ”gammeldags” papirsække og affaldssække i plastik i flere forskellige størrelser. Sækkene passer perfekt til de enkelte stativer.

Flot skraldespandsskjuler til den udendørs affaldsspand

Mange steder skal affaldsspande til dagrenovation stå tæt ved vejen af hensyn til tømningen. Men skraldespandene pynter ikke ligefrem i indkørslen.

Et renovationsskjul har til formål at gemme de grimme skraldespande af vejen på en let og elegant facon. Skjuleren har tre lukkede sider, og er åben i fronten, så du eller renovationsmedarbejderen let kan køre spandene på plads.

Skraldespandsskjulere findes i flere størrelser, alt efter hvor mange spande du skal have plads til. Bredderne varierer i størrelsen og starter fra knapt 70 cm. Det giver plads til en enkelt spand. Men skraldespandsskjuleren fås også i bredder med plads til flere spande.

Skjulerne er fremstillet i træ eller komposit, og kan males i en farve, der passer til det øvrige hegn eller træværk på grunden.

En skraldespandsskjuler gemmer affaldsspandene væk, men har desuden den fordel, at skraldespanden står i læ. Spanden vælter ikke i stormvejr, og du skal aldrig mere samle skrald op fra en væltet affaldsspand.

Du kan med fordel lægge fliser i affaldsskjulet, som skraldespandene kan stå på. Det gør det langt lettere at køre spandene på plads, og du undgår, at hjulene på spandene synker ned i den fugtige jord.

Smart udendørs skraldespand til parker, legepladser m.m.

Det er en kendt sag, af mange ikke gider lede efter en skraldespand. Men at de gerne bruger den, hvis den er let tilgængelig.

Hvis du har ansvaret for en gårdsplads, legeplads, park eller lignende, så husk at give de øvrige besøgende mulighed for at komme af med deres affald.

Det kan du bl.a. gøre ved at hænge affaldsspande op på strategiske steder. Hos BAUHAUS har vi praktiske spande, der let kan skrues op på en væg eller stolpe. Spandene er på 50 liter, og kan leveres i sort eller grøn, så du har mulighed for at affaldssortere.

Uden på spanden er der en stor og tydelig tegning, der indikerer, at her kan du komme af med dit skrald.

Praktisk havevogn eller lukket affaldscontainer?

Inden du vælger om du skal købe et affaldsstativ med poseholder eller en lukket affaldsspand, er der nogle overvejelser du med fordel kan gøre dig.

Havevogn:

 • Vægt - Vejer meget lidt, og er let at køre rundt med
 • Pris - Den åbne havevogn er en prisvenlig løsning
 • Pladskrav - Fylder ikke meget, når den skal pakkes væk om vinteren
 • Andre anvendelser – Vognen kan bruges som en lille sækkevogn til mindre ting

 

Lukket affaldsvogn i plast:

 • Alsidig - Kan bruges til alt slags affald, også affald med skarpe kanter
 • Kan rengøres - Spanden kan let vaskes, hvis den kommer til at lugte
 • Solid - Tung og stabil, og vælter derfor ikke så let
 • Hårdfør – Den robuste konstruktion holder i årevis

 

Begge modeller har også flere indendørs anvendelsesmuligheder. De lukkede spande i plastic er ideelle i fabrikshaller, værksteder og andre steder i industrien. Den åbne havevogn kan med fordel bruges, når der skal samles affald fra børnefødselsdagen og fra familie- eller firmafesten.

Køb affaldsstativer og skraldespande hos BAUHAUS

Udvalget af affaldsstativer, skraldespande, og skraldespandsskjulere i BAUHAUS er meget bredt. Uanset om du har brug for en lille vogn til haveaffaldet, eller en større plast affaldsspand, så har vi den løsning du skal bruge.

Tjek også vores udvalg af rengørings- og plejeprodukter. Her finder du blandt andet Rodalon, som er fremragende til rengøring af skraldespande i plast.

Rul op på siden, og find den affaldsløsning, du skal bruge. Når du har truffet det rigtige valg, kan du let bestille dine varer til direkte levering hjemme hos dig. Bestil affaldsstativ eller skraldespand online hos BAUHAUS.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.